hategame logo
Блезински няма да прави игри
пуснато на 19 ноември 2018 от pseto
lawbreakers 2
Клиф Блезински няма да направи нито една игра в бъдеще – поне ако можем да вярваме на скорошна дискусия в Twitter с негово участие. В нея той бива критикуван за бързото закриване на шутъра LawBreakers, който не издържа и година на пазара.

Един от феновете на играта смята, че след толкова бързото й закриване е трябвало да получи парите си обратно. Както и всички други, които са я купили. На това Блезински отговаря, че „е плащал компенсациите и здравните осигуровки на своите служители – дори и месеци след закриването на студиото“ и че разбира защо фенът е тъжен, но „заради подобни неща няма НИКОГА да направи нова игра“ – визирайки евентуални усложнения при неин провал.

Интересно е да се отбележи, че бивш служител на студиото му BossKey уточнява, че компенсациите не са били „за месеци“, а за три седмици след фалита на компанията. При което Блезински отговаря, че е ползвал хипербола.

Тъй или инак провалът на LawBreakers изглежда е бил тежък за него. Играта представляваше мултиплейър шутър от олдскул тип с акцент на свободното движение. Заглавието обаче така и не успя да се отличи и набере скорост.

Преди LawBreakers пък Блезински бе известен предимно като главното лице на Gears of War серията, а преди това имаше водещо участие в Unreal Tournament заглавията.

Коментари
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
20 ноември 2018
Изтрит коментар
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл