hategame logo
Студиото зад LawBreakers и Radical Heights закрито
пуснато на 15 май 2018 от pseto
radical heights 1.
Студиото BossKey, създадено от Клиф Блезински, когото познаваме с водещата му роля във франчайзите Gears of War и Unreal Tournament, затвори врати. Това става ясно от официално съобщение в Twitter, идващо от самия гейм дизайнер.

От него научаваме, че последното заглавие на компанията – Radical Heights – е било добре прието, но се е появило „прекалено късно“, за да направи разликата. Що се отнася до оригиналния продукт на студиото – LawBreakers, за него бе добре документирано, че чисто и просто не беше успешен.

Все пак става ясно, че Radical Heights, което заглавие е част от доста популярния в момента battle royale жанр – ще продължи да се поддържа в обозримото бъдеще. Дали пък няма да бъде създадена нова компания, която да се грижи за него? Или пък играта ще бъде продадена?

Предстои да видим. Също ще е интересно да научим и какво крие бъдещето за Клиф Блезински. Дали пък той няма намерение да се завърне в AAA разработката, ставайки част от някоя водеща компания скоро? Или пък има други планове?

Коментари
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
16 май 2018
Изтрит коментар
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл