hategame logo
BlizzConline ще е безплатен
пуснато на 03 ноември 2020 от pseto
blizzcon 1
BlizzConline – следващото издание на BlizzCon и първото, което ще е изцяло дигитално – ще е напълно безплатно събитие. Добрата новина получихме по-рано през седмицата. Така всички ще имат пълен достъп до изложението, което ще се проведе на 19 и 20 февруари 2021-а.

При предишните издания на BlizzCon безплатно беше единствено откриването. За останалите елементи от него – например esports турнирите или пълните представяния на игри, трябваше да се купува т.нар. виртуален билет, струващ 40 долара. Естествено всички присъстващи на живо трябваше да си купят реални билети, чиито цени са доста по-солени.

През 2021-а всичко ще се промени. Вероятно от една страна като жест към геймърите във времена на пандемия. Но и не само. В днешно време не е никак трудно да се намерят стриймове със събитието. Вместо Blizzard да мотивира хората да пиратстват, то компанията осигурява свободен достъп.

Предстои да видим какво ще ни предложи BlizzConline. Вероятно ще бъде отделено известно време на Diablo IV, а може би и мобилното Diablo Immortal? Все още не сме видели много и от Overwatch 2. Като нищо ще ни бъде показан и пореден експанжън за Hearthstone… но дали не се готвят и още изненади? Може би нещо ново?

В последните години Blizzard не е в най-доброто си състояние. Според неофициални информации Боби Котик и останалите водещи кадри не са доволни от малкото количество игри, които Blizzard пуска. Освен това дружеството бива удряно от куп съкращения. Като за капак и неговите разработчици се оплакаха от заплатите си, които не са достатъчно конкурентни и освен това рядко биват индексирани. При всички тези проблеми изглежда все по-трудно за Blizzard да ни предложи нещо наистина страхотно.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл