hategame logo
Borderlands 3 с микроплащания
пуснато на 03 май 2019 от pseto
borderlands 3 4
Официално е – Borderlands 3 ще включва микроплащания. Те ще са ограничени само до различни козметични елементи от заглавието, включително скинове, обявява разпространителят на заглавието 2K.

Потвърждението идва след як скандал, който се разрази около Ранди Пичфорд. В Twitter той нападна изданието Game Informer, една от чиито статии бе окачествена от шефа на Gearbox като „кликбейт“. В нея бе споменато, че Borderlands 3 все пак ще има микроплащания.

По-рано Пичфорд беше обещал, че подобен елемент ще отсъства от играта. Той след това добави, че „е имал предвид единствено микроплащания, влияещи на геймплея, като във free-to-play игрите“. (Въпреки че ако трябва да сме честни някои f2p заглавия, например Path of Exile, имат единствено козметични микроплащания.)

Въпреки всичко купуването на каквото и да е с реални пари е пипкава тема. Специално когато говорим за игри на пълни цени като Borderlands 3. Особено и след като беше обявено, че играта ще е ексклузивна за Epic Games Store за PC. Особено и когато знаем, че Borderlands 3 ще има титаничен брой платени DLC-та – нещо, типично за серията.

Все пак въпреки тези скандали пуснатият наскоро геймплей от Borderlands 3 бе положително приет и по всичко изглежда играта ще е хит, когато се появи през септември за PC, PS4 и Xbox One.

Коментари
BossOfGermany avatar
BossOfGermany
04 май 2019
Микротранзакции в сингълплейър игра? Нищо изненадващо
nightwarrior avatar
nightwarrior
04 май 2019
Тъжно, но факт. Тук е новина, щото Пичфорд на ревийла каза, че няма да има. А след това се тръшкаше из Туитър като абсолютен аутист, че гейммедия е написала, че играта има микроплащания(което реално е така).
BossOfGermany avatar
BossOfGermany
04 май 2019
+
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
04 май 2019
Изтрит коментар
igra4 avatar
igra4
04 май 2019
Задължителна е за кооп, сингъл даже не бих я пробвал.
igra4 avatar
igra4
04 май 2019
Тръшка се Пичфорд, защото е некоректно, който иска да си плаща за пенбяна броня или розова, транзакциите в играта са за скинове, а не нещо влияещо на геймплея.
nightwarrior avatar
nightwarrior
04 май 2019
Некоректно е да лъжеш. Има ли микроплащания - да. Това дали влияят на играта е съвсем друга тема. Съгласен съм, че чисто козметични микроплащания са по-добрият вариант, но лъжата си е лъжа.
pseto avatar
pseto
06 май 2019
То е ясно каква е била идеята на Пичфорд - всички да хвърлят капи, че няма микроплащания, ау, колко сте добри и като дойде време за премиерата така минорно да се обяви - "Е, има микроплащания всъщност, ама само за скинове, хихи". Само дето GameInformer му развалиха рахата и той избухна. Явно ходи на въглени в момента, щото ми се струва, че след няколко фейла на издателския фронт Gearbox едва ли е в перфектно финансово състояние и Borderlands 3 трябва да е супер успешен.

Не че има значение, де. Играта ще се продава, Ранди си го знаем как лъже като куче, за Duke Nukem Forever яко лъга, а то си беше някаква помия, която приличаше много повече на фенски Unreal Engine мод, отколкото на игра с претенции. И за Aliens: Colonial Marines лъга, включително ако си спомним за онова напудрено демо. Тъй че ясно за какво иде реч, 2К добре са го научили.

nightwarrior avatar
nightwarrior
06 май 2019
Не само лъга за маринките. Гледах нелепо негово интервю в тубата, че видиш ли не било толкова лош продукт, хората несправедливо съдели.

Явно си е лъжец по природа, но напоследък сигурно е сменил дилъра, щото туийтъра му е pure gold.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл