hategame logo
Българската игра Elea излиза скоро
пуснато на 05 април 2018 от pseto
elea release date
Българската игра Elea – която ни бе представена като Project Elea – ще излезе съвсем скоро в продажба. На 24 април ще видим първа серия на епизодичната игра в Steam Early Access.

Тогава заглавието ще е на по-ниска цена, а същевременно геймърите ще могат да приложат своите критики и препоръки, за да бъде подобрен цялостния продукт. Можем да очакваме Elea в завършен вид два или три месеца по-късно – някъде през лятото на настоящата година.

Освен за PC ще има и още една версия на Elea – за Xbox One. Засега PS4 пък остава извън сметките.

Що се отнася до Elea, то става дума за игра, акцентираща на историята. Действието се развива в не чак толкова далечното бъдеще, в което върлува зловеща епидемия, от която заболяват децата на планетата ни. В опити човечеството да бъде спасено бива изпратен кораб, целящ да колонизира нови светове. Комуникацията с него обаче бива прекъсната, поради която причина главната героиня Елеа се впуска в космическа одисея, за да намери колонизаторите и специално мъжа си Итън.

Но дали Elea - дебютната игра на студиото Kyodai - ще има успех? Както всъщност немалко нашенски заглавия в последните години? Можем само да се надяваме на това.

Порцията новини за Elea бива съпътствана и от трейлъра, който можете да видите под статията.

Коментари
NeonLight avatar
NeonLight
05 април 2018
Чудесна новина.Преди няколко дни се чудих какво става със този проект. Ако обаче не пуснат играта за платформата на Sony сами ще се прострелят във крака.
igra4 avatar
igra4
06 април 2018
Няма нужда да я пускат за Сони. Тепърва почва силния Април за Сони и тая игра изобщо няма да се продава
NeonLight avatar
NeonLight
06 април 2018
@igra4 - Не всеки играе само AAA заглавията от студиата на Sony. Въпроса е играта да достигне до максимален брой платформи, а и Playstation 4 има доста повече продадени бройки от Xbox One.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл