hategame logo
Call of Duty: Mobile доказал, че Diablo Immortal не е грешка
пуснато на 05 август 2020 от pseto
diablo immortal
Мобилната игра Diablo Immortal беше представена през 2018-а на BlizzCon, като в последващите месеци Blizzard бяха смазани от критики заради нея. Не толкова заради самото заглавие, колкото защото се очакваше нещо много по-голямо. Например Diablo IV… а показването на Immortal изглеждаше като подранила първоаприлска шега.

Дали обаче Activision Blizzard смята ходът за лош? Разбира се, че не. На въпрос дали компанията съжалява за представянето на Diablo Immortal, нейният финансов шеф Денис Дъркин отговаря, макар и завоалирано – не.

Давайки пример с Call of Duty: Mobile. Мобилната версия на популярния шутър се харчи изключително добре. А нейният успех показва на Activision Blizzard, че още други техни франчайзи могат да бъдат пренесени успешно в мобилния сегмент.

Самият Дъркин споделя, че компанията няма да приключи единствено с Diablo. Това е една от сериите, които официално ще се сдобият с мобилна версия, но подобни планове има и за други франчайзи. Предстои да видим кои точно ще са те.

В крайна сметка не е казано, че Diablo Immortal ще е провал. Особено и когато геймърите бяха умиротворени с обявяване на Diablo IV в края на миналата година. Въпросът обаче е кога най-накрая играта ще излезе? И дали Activision Blizzard не чакаха да мине известно време и страстите да утихнат?

Коментари
sauron93 avatar
sauron93
06 август 2020
Добре че имаше доста скандали покрай тази игра. Благодарение на това феновете накараха близ да започнат работа по Д4. Но нека да има и за телефон,хора които не са вкъщи да разцъкват от смартфончето.
pseto avatar
pseto
06 август 2020
Да, така е. Реално ако си беше обявено заедно с Diablo IV, Diablo Immortal в никой случай нямаше да бъде прието толкова зле. Просто го направиха по крив начин Blizzard (останалите големи компании показват мобилните игри просто така, между другото, което мисля е правилният подход).

Ще видим какво ще излезе, де. Нещо ми подсказва, че D4 ще е толкова опростено, че дори и мобилната игра ще е сложна, в сравнение с него.

Charcharo avatar
Charcharo
06 август 2020
Парите са в мобилните игри, уви
sauron93 avatar
sauron93
06 август 2020
Абсолютно да. Само човек като види пубг как има повече мобилни играчи отколкото пц ,му се изяснява всичко.
nightwarrior avatar
nightwarrior
06 август 2020
Нормално е да има повече. На мобилните е безплатна с тонове микро транзакции на РС/PS струва пари. На PC/PS е зле оптимизирана и не върви прилично дори на доста свирепи машини, на телефона дори да не върви перфектно... телефон е.

Лошо няма, лошото е, че микроплащанията ги пробутаха и на нашите платформи, щото видяха как харчат децата и майките на мобилните.

sauron93 avatar
sauron93
06 август 2020
Да ти кажа мобилната версия също доста хора със мощни телефони се оплакват. Демек същият хуй като на пц. Но да,това че мобилната е безплатна вероятно помага доста. Въпреки това има и платени мобилни игри които се играят от милиони хора. Просто както казаха горе парите са във мобилната индустрия,и това във бъдеще ще бъде още по-изявено защото телефоните ще станат мега мощни .
igra4 avatar
igra4
06 август 2020
Пробвал съм я на тела за тест, вървеше с 50-60 фпс всичко на макс, но може на някой по различен мап да има лаг, ако има други маповете де.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл