hategame logo
Diablo Immortal обявен... и е мобилна игра
пуснато на 03 ноември 2018 от pseto
diablo immortal
Имаше силни слухове, че на BlizzCon тази година ще бъде обявена нова игра. Това се случи. Един вид. Защо ли?

Diablo Immortal е заглавие за телефони и таблети. Заглавието бива рекламирано като "massive multiplayer" за мобилни устройства, но пък геймплеят ни показва ясно, че иде реч за преработено Diablo III.

Все пак се очакват някои нови умения - явно по-подходящи за тъч управление, плюс завръщащи се такива. Героите пък ще са шест броя - тези, налични на Diablo III в момента с изключение на вещера (да, некрото е част от Diablo Immortal).

Самото управление ще се случва с виртуален тъмбстик, ако става дума за движението, докато уменията ще се пускат с иконки на екрана. Тоест общо взето стандартен подход за подобен тип игри.

Очаква се да видим и нова история, развиваща се между събитията на Diablo II и Diablo III. Но с оглед на концепцията на Diablo Immortal едва ли можем да очакваме много в този аспект.

Още по-лошото е, че Blizzard няма пръст в разработката. Вместо това тя е посветена на китайците NetEase. Което може да се каже, че е прецедент - толкова голям франчайз да се прави от външна компания.

Коментари
Enetor avatar
Enetor
03 ноември 2018
Шок и ужас.
Svetly avatar
Svetly
03 ноември 2018
Единстената игра, която очаквах за PC беше ново диабло /или преработено Диабло2/, а то пълна подигравка от Blizzard. За първи път такъв провал за Blizzard.
sauron93 avatar
sauron93
03 ноември 2018
Аз още не съм наясно защо хората реагират лошо на това преди да са играли играта? Какво като е за телефон?
rosniak avatar
rosniak
03 ноември 2018
Четох че в Щатите законите за мобилни игри били хлабави и можело да се промъкнат някои неясни механики за точене на пари в едно такова заглавие Отделно, много хора очакваха един Diablo 2 remaster/Diablo 3 expansion/ Diablo 4 (като за последното, мисля че е сигурно, че няма как да стане), игнорирайки информацията, че Близ търсят хора за мобилна игра !
Svetly avatar
Svetly
04 ноември 2018
То няма лошо, че ще има мобилна игра, но пуснаха слух, че се очаква нещо съществено при диабло и накрая мобилна игра Просто трябваше да си мълчат или да направят нещо за истинското диабло - демек за PC.
pseto avatar
pseto
03 ноември 2018
Щото Blizzard така тийзваха в последно време, сякаш ще представят или Diablo IV (макар и всеки за знаеше, че е малко вероятно), или Diablo II в преработен вид. Второто изглеждаше почти сигурно. Много хора са отишли и са дали цифра пари за тоя BlizzCon с тази идея, идват на сцената, почват да говорят за Diablo...

...което почти сигурно ще се окаже рескин на някаква си китайска free-to-play игра. Която ще е шокиращо, ако не е pay-to-win. То самото Diablo III почна като pay-to-win и то най-скандален такъв.

На мен ми е по-скоро смешно, щото Blizzard здраво ме разочароваха с Diablo III и не очаквам нищо от тях. Но доста хора явно са очаквали повече. А и за мен някаква безплатна игрица да се показва на такава сцена... не знам. Но мисля, че всичко беше заради очакванията.

Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
03 ноември 2018
Изтрит коментар
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
04 ноември 2018
Защо да работиш върху нещо трудоемко, като можеш да издоиш фен базата по лесния начин.
sdfs avatar
sdfs
04 ноември 2018
Откакто се сляха с Аctivision,кашграбовете се увеличата всяка година.КОД пуснаха шибани луут кутий като хитро изчакаха ревютата да отминат.А за тия които се надяваха на читаво Диабло ето ви един мобилен кашграб.Паднаха до нивото на ЕА.Да го духат.
hyper avatar
hyper
04 ноември 2018
Това обявяване беше купен от Псето ход в опита си да отвлече вниманието на международната публика от неправомерно поместеното в грешната рубрика последно ревю.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
pseto avatar
pseto
05 ноември 2018
Абсолютно всичко е възможно и нищо не отричам.

Veluvian avatar
Veluvian
05 ноември 2018
Хахах, това беше един от най - скандалните анонси в историята особено при съприкосновение с питащите фенове пред голямата трибуна

Хората ги питат това първоаприлска шега ли е, те им отговарят: Ми нали всички имате телефони

pseto avatar
pseto
05 ноември 2018
От реддит - "What, you don't like anal?? Do you guys not have asses?!"
Veluvian avatar
Veluvian
05 ноември 2018
Точно
Подобна простотия направиха Konami, които известиха, че ще правят римастър на MGS3: Snake Eater и то се оказа, че ще са кътсцени с новия енджин, само че ще играе на хазартен тип аркаден казино автомат
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
05 ноември 2018
Ми, същият шитсторм се вдигна и като обявиха Command & Conquer... за мобилни. Близард да не си мислят, че тяхното ще го приемат с отворени обятия.
lyubohar avatar
lyubohar
05 ноември 2018
Сещам се за Fallout Shelter, който уж на шега, уж на майтап, но си беше по-як от Fallout 4. Хем Fallout серията все още не е тотално изчерпана, каквото е Diablo-то. Та и на хартия с лист и молив да го обявят, ще е по-вълнуващо от Diablo 4. Виж Diablo 2 remaster е друга работа...
pseto avatar
pseto
05 ноември 2018
Аз лично не съм много сигурен, че искам този Blizzard да прави ремастър на Diablo II, кой знае как ще изменят стила, докато уж гонят някакви подобрения. Не че имам нещо против детинска анимационност, розови понита и прочее, но пък определено имам против, когато визуалния стил на нещо (особено любимо мое такова) се изменя. И на Warcraft III: Reforged някои WoW-оподобни промени в стила не ми допадат, ама...
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
05 ноември 2018
Изтрит коментар
Charcharo avatar
Charcharo
05 ноември 2018
Това, че има BS мобилна игра не означава, че старите игри са лоши...

IQто на златна рибка.

lyubohar avatar
lyubohar
05 ноември 2018
Вие с колегата сте като досадна реклама в news feed-а във фейсбук. Цялото внимание, което получавате, е едно допълнително скролване докато се стигне до мнението под вашето. Това мнение е първото и последно изключение
sauron93 avatar
sauron93
05 ноември 2018
Да дадем шанс на играта все пак. Ясно е че не се прие добре,дори аз не съм голям фен на мобилните игри. Проблема е че са пълни със микротранзакции и са pay to win. Дори най—популярните игри тип клаш оф кланс са пълни със пей то уин модели :-). Близ трябваше да измислят нещо друго, може би ремастър на 2ката. На близкона оня като вика това шега ли е ,много яко се насра оня девелопър азиатеца,ухилих се до уши :-)
pseto avatar
pseto
05 ноември 2018
Мобилна игра мога да приема само ако се плаща всичко първоначално и това е. Естествено това е най-малко популярният модел при този тип заглавия. Според мен шансът клони към 0 в това мобилно Diablo да има справедлив пазарен модел. То и "оригиналното" Diablo III беше pay-to-win буламач и отне на Blizzard безобразно много време да се осъзнаят, всъщност те не се осъзнаха, а разбраха, че просто дават прекалено много пари на хакери (с които така и не се справиха) и махнаха аукциона с реални пари. Тъй че не очаквам нищо добро.


А и също така ми е интересно нещо, което и други хора повдигнаха като въпрос - какво ще се случва с батерията? Тая игра сигурно ще сгъне телефона на две за 1 час. А това да играя, вързан до зарядното и прегърбен като някакъв трол... всъщност съм го правил един път с Dungeon Defenders, който ме зариби здраво навремето, ама вече не са за мен тези неща.

sauron93 avatar
sauron93
06 ноември 2018
Ако си със самсунг сайън недей я пуска, да не вземе да гръмне :-D
pseto avatar
pseto
06 ноември 2018
Тези взривяващите се ми бяха скъпи. Аз отделям скромни пари за телефони - такива без пластични експлозиви в тях.

П.С. Което ми припомни тоя чичака с прическата като за 13-годишен как вика - "Нямате ли телефони"... много ми е интересно какви ще са изискванията и за телефон да не върви тая игра с 5 кадъра в секунда.

sauron93 avatar
sauron93
06 ноември 2018
Да те бая го бъзикаха тоя. Дори се появиха мемета тип диабло микровълнува едишън. Голямо шоу ама те близърда искат да точат яко тази игра,щом го има и на суич вече.

Иначе д3 си беше тотален ташак в началото,не падаха предмети,и разни ботъри продаваха легендарни. Идеята на близ беше те да изкарват пари ама изгубиха от този ход. После махнаха аукшъна но сега пък се оказа че играта не е забавна ,и доскучава след няколко часа игра. Пуснаха експанжън който не бе лош ама пак същата скука. Няма да навлизам темата за пвп което бяха обещали и излъгаха,това е болна тема. Като цяло голям фейл се оказа д3 и за това са си виновни само близърд.

sauron93 avatar
sauron93
06 ноември 2018
И сега правят опити да издоят този провал до последният лев . Щом дори герой продадоха за 20—30 лв,суич едишън ,телефон едишън,хуй едишън. На майкави в гъза едишън само няма още.


Сори за двойният пост но не дава да редактирам.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл