hategame logo
Diablo Immortal с ново видео
пуснато на 05 ноември 2019 от pseto
diablo immortal
Миналата година мнозина очакваха представяне на Diablo IV, но получиха Diablo Immortal. И Blizzard попадна под обстрел заради това – понеже говорим за мобилна игра. Е, сега компанията си взе поука. По време на основната пресконференция на BlizzCon, провела се в петък миналата седмица, нямаше и помен от Diablo Immortal.

Но пък след това бе пуснато ново видео за играта.

То е налично под статията, като ни показва вкарването на още три героя, с които броят им е шест – варварин, кръстоносец, некромансер, демон хънтър, монах и магьосник. Общо взето всичко, налично в Diablo III – без witch doctor-а.

Виждаме и други новости – включително ултимативни умения, а също и легендарни предмети, модифициращи поведението на различни наши скилове.

Така като за мобилна игра Diablo Immortal наистина не изглежда толкова зле. И може би ако не бе поставен в светлините на прожекторите миналата година щеше да бъде приет по-положително.

Естествено най-важен е пазарният модел. Ако е прекалено лош и pay-to-win… критиките отново ще завалят.

Коментари
HighFist avatar
HighFist
10 ноември 2019
Много зле изглежда, трагично направо. Особено след визията на D4
pseto avatar
pseto
11 ноември 2019
Е, за мобилни телефони - толкоз.
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
10 ноември 2019
Пазарният модел, викаш? След като стана ясно, че Д4 ще е с микротранзакции, смятай мобилната им игра какво ще е.


После как да не им пиратстваш игрите?

pseto avatar
pseto
11 ноември 2019
То вече всичко е с микроплащания и на хората не им прави особено впечатление. Поне от Blizzard обещаха, че няма да са "функционални" микроплащания. Или там каква дума точно използваха не помня, за да кажат, че няма да се купуват предмети, но същевременно почти сигурно ще се купува козметика.

От друга страна като си представи човек, че Path of Exile се издържа само с козметични неща... де да знам. Някак е болезнено и да плащаш пълна цена, и след това да ти набиват микроплащанията в очите. Ама това е цената на това да има D4...

Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
12 ноември 2019
Изтрит коментар
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл