hategame logo
Call of Duty: Modern Warfare е тазгодишната игра от серията?
пуснато на 25 май 2019 от pseto
call of duty modern warfare
Call of Duty: Modern Warfare. Изглежда това ще е названието на поредната игра от франчайза, която ще се появи по традиция през есента на годината. Това твърдят източници на изданието Eurogamer, а и намеците от страна на разработчици от Infinity Ward, появяващи се случайно с фланелки на вече излезлия през 2007 година оригинален Modern Warfare силно намекват това.

Но какво ще предложи откъм сюжет заглавието? Може би същата обстановка като от Modern Warfare, но с нови персонажи и различен поглед върху историята?

Ще научим скоро - на 30 май. Именно тогава предстои Call of Duty: Modern Warfare да бъде официално обявен.

Като имаме предвид обаче, че Infinity Ward в последните години не се справя отлично с Call of Duty, не и толкова добре, колкото Treyarch, то не е сигурно дали ще видим нещо особено тази есен.

Коментари
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
25 май 2019
Изтрит коментар
vanmx avatar
vanmx
26 май 2019
Ако някой не го мързи да пейстне тук списък с всички игри излезли напоследък, носещи същото име като на игрите от преди 10-20+ години ще стане коментар който да може да се скролва няколко минути
BundyBari avatar
BundyBari
29 май 2019
Добре бе, ясно е че геймплей нов няма да измислят , поне едно ново заглавие измислете, да не бие толкова на очи, че претопляте манджите. Ебахти тъпаците, или по-скоро нас ни мислят за тъпаци... дано запише рекордно ниски продажби, за да спрат да се ебават с нас
pseto avatar
pseto
29 май 2019
Те си имат сигурна аудитория Activision, едни се отказват, други идват и в крайна сметка 400 милиона долара приход за седмица всяка година са им в кърпа вързани. При по-лошите издания 300 милиона. И това е.
BundyBari avatar
BundyBari
29 май 2019
За съжаление в шутър комерса нямат адекватна конкуренция, Battlefield винаги, малко или много, си е бил по-нишова игра, а старите класики вече не се доят.
jenssn avatar
jenssn
31 май 2019
Лупъ се затвори ся repeat ... hahahahah
pseto avatar
pseto
31 май 2019
След няколко години да очакваме Call of Duty: Modern Warfare II 2, значи.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл