hategame logo
Нови слухове за Call of Duty 2020
пуснато на 20 март 2020 от pseto
call of duty modern warfare 18
Нова година, ново Call of Duty. Нова порция слухове за играта се появи тази седмица, този път идващи от лийкъра с ник TGR, който досега доста пъти е познавал какво ново се готви във вселената на CoD.

Неговите източници потвърждават едно нещо, за което всъщност се говори от известно време - тазгодишното Call of Duty ще се развива по време на Студената война. Вероятно ще има включени и мисии на специални части във Виетнам.

Евентуално название на играта ще е Call of Duty: Black Operations. Заглавието ще е близко до Black Ops минисерията като идея и неслучайно - разработчици са студиото Treyarch. По план тази година Sledgehammer трябваше да пуснат Call of Duty, но миналата година стана ясно, че заради проблеми с разработката тази задача е била поверена на Treyarch.

Научаваме също, че кампанията ще се върти около реални събития, случили се по време на Студената война. Очаква се и по-мрачна/кървава атмосфера от тази на миналогодишния Call of Duty: Modern Warfare. Естествено сингъл кампания ще е налична (Call of Duty: Black Ops IV, последната игра на Treyarch, нямаше такава).

Що се отнася до мултито, повечето неща ще са горе-долу същите както досега. Най-интересно е, че според слуховете не се предвижда автоматична регенерация на кръвта, въпреки че това може да се промени.

Тазгодишното Call of Duty все още не е обявено. По традиция някъде през пролетта на годината това се случва. Така можем да очакваме до месец-два да научим какво се готви в серията за 2020-а.

Коментари
Mitko6000 avatar
Mitko6000
21 март 2020
Колкото и да не харесвам FPS жанра, ако слуховете се окажат верни, може и да пробвам тазгодишният COD.
igra4 avatar
igra4
21 март 2020
Действието ще се развива в Ухан, Китай. Вашия взвод начело с капитан Прайс, ще има за мисия пускането на коронавируса, разработен от ЦРУ, с цел да се срине икономиката на "лошите" китайци.
Mitko6000 avatar
Mitko6000
22 март 2020
Не си забавен.
pseto avatar
pseto
23 март 2020
Plot twist: вирусът всъщност е китайски и някой е изял тестова маймуна или прилеп. Което е абсолютно възможно.
BossOfGermany avatar
BossOfGermany
24 март 2020
Според мен поредцицата се нуждае от малко почивка...
pseto avatar
pseto
25 март 2020
Activision дава почивка само когато някоя поредица почине. Иначе - няма начин.

А че има, има, то и FIFA има нужда, и други серии, ама докато прави камиони с пари всяка година няма как.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл