hategame logo
Call of Duty: Warzone е безплатен battle royale
пуснато на 09 март 2020 от pseto
call of duty warzone
След множество слухове най-накрая Call of Duty: Warzone беше обявен и официално. Става дума за безплатна battle royale игра, която ще може да бъде свалена още утре.

За какво става дума ли?

Реално Call of Duty: Warzone е режим към Call of Duty: Modern Warfare, но с малката разлика, че е стендалоун и не е нужно да имате заглавието, за да го цъкате. Или да плащате каквото и да е. В него 150 човека ще могат да се избиват в два формата.

Единият е класическият battle royale. В него имаме стесняващ се кръг, който кара играчите да се приближават все повече един до друг (и съответно да се избиват). В другият пък всичките 150 души са разделени на отбори, които трябва да изпълняват различни цели по картата (които не са свързани задължително с елиминиране на опоненти). Който натрупа най-много пари печели.

Call of Duty: Warzone ще има споделени награди с Modern Warfare. Дори и да не си купите шутъра веднага ще можете да се възползвате от тях, ако си го вземете по нататък.

Видео от новия режим можете да видите под статията.

Коментари
rosniak avatar
rosniak
09 март 2020
Мисля да пропусна- както направих с Apex, Fortnite и останалите тем подобни лайна.
LiquidSnake avatar
LiquidSnake
10 март 2020
Пропускам ги тея батък матъл тъпотии
sauron93 avatar
sauron93
10 март 2020
Activision да предложи безплатна игра. Това не успявам да го повярвам. Вероятно ще е нагъчкана със микроплащания.
Pop avatar
Pop
10 март 2020
a ne be.

pseto avatar
pseto
10 март 2020
Безплатен обяд няма, особено пък ако говорим за Activision. Ама все пак е леко изненадващо, че не изискват купуване на мега злето Modern Warfare, за да се играе battle royale-ът.

П.С. Тея батъл рояли не загинаха ли вече?

KKND avatar
KKND
11 март 2020
Явно Activision се опитват да хванат последния battle royale влак с тази игра и със сигурност ще се намерят мазохисти да им поналеят някой друг лев
nightwarrior avatar
nightwarrior
11 март 2020
Абе има камара деца дето като чуят CoD и изпадат истерия. Ще има игрова база поне за малко, колкото да се източи някоя родителска карта и тва е.
pseto avatar
pseto
11 март 2020
Дам, вероятно това им е идеята. То всъщност кой по-добре от Activision знае как се променят трендовете, някога изкарваха милиарди от други серии, например Guitar Hero, който беше толкова нечовешки популярен и изведнъж умря за сякаш 1-2 години. И Activision си дръпнаха шалтера на всичко, намериха си следващите популярни серии, все едно нищо не е било.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл