hategame logo
Call of Duty: Modern Warfare най-успешен в серията
пуснато на 04 ноември 2019 от pseto
call of duty modern warfare 1
Кога Call of Duty серията ще бъде изчерпана? Няма да е много скоро, съдейки по продажбите на Call of Duty: Modern Warfare. Появилата се в края на миналия месец игра е записала приходи от 600 милиона долара в рамките на три дни.

Това не само прави играта най-успешната в комерсиален аспект за Call of Duty франчайза, но и същевременно я нарежда на трето място за всички времена. На първо и второ място по приходи са две игри на Rockstar – Grand Theft Auto V и Red Dead Redemption 2, съответно донесли 1 милиард и 725 милиона долара за три дни.

Що се отнася до Call of Duty франчайза, предишната най-успешна игра бе Call of Duty: Black Ops III. Той донесе 550 милиона долара. Други три игри в него могат да се похвалят с 500 милиона долара приход за три дни – вторият и четвъртият Black Ops, а също и CoD: WWII.

Така в крайна сметка можем да се запитаме – има ли нужда Activision да променя нещо при серията си, щом тя се харчи толкова добре?

Коментари
bojosan avatar
bojosan
04 ноември 2019
Народа необратимо изпростя.....
vldir avatar
vldir
04 ноември 2019
Слухове за Black Ops 5.
pseto avatar
pseto
05 ноември 2019
То няма как да няма Black Ops 5... въпросът е кога.
LethianDream avatar
LethianDream
06 ноември 2019
BO5 идва през ноември 2020. А нямаше нужда!
igra4 avatar
igra4
04 ноември 2019
Феновете на тази игра са абсолютно същити като гласоподавателите на ГЕРБ.
Charcharo avatar
Charcharo
05 ноември 2019
Играта наистина се доближава до пропаганда. Не че това е лошо, евалата, че игрите се използват за пропаганда. Това е част от изкуството. Но все пак е смешно.
pseto avatar
pseto
05 ноември 2019
То това Call of Duty си е същото като последните пет или нещо такова. Добрите, красиви, прекрасни американци, облъчвани от слънчева светлина с летящи около тях белоглави орли и веещи се флагове зад тях, убиващи всякаква утайка (която са всички останали нации на света, без евентуално британците). Скандалът с Highway of Death ми се струва малко излишно раздут, въпреки че така и не ми е ясно каква беше логиката да го вкарват в играта. Защо с пълното си знание вкарваш едно клане, направено от американците, и го приписваш на руснаците? То това дори не е пропаганда, това е малоумие. А и не е да кажеш, че Русия и Путин са чисти като сълзичка, то имаш стотици случаи, върху които можеш да направиш безброй Call of Duty игри. Примерно въртящи се около новичок. Ама явно не искат да подритват този кошер, че не е ясно какво ще изскочи.
bojosan avatar
bojosan
06 ноември 2019
Тия от година на година все по "успешни" стават...Просто искам да се самоубия,ше съм благодарен на всеки който ме открехне за някой по безболезнен метод . Зачи неска деня ми започна много зле мамкаму, първо прочетох за мераците на поредната hwbg хухавела искаща да си купи лаптоп за "сериозен" гейминг, квото и да значи това, за 8 бона, колкото струват 40 добри овце ,сега гледам темата за тва изтъркано DLC пак най горе ми се навира в очите, нещо тоя метерорит все много да се бави дееба откога го чекам
Skygleam avatar
Skygleam
06 ноември 2019
Пълниш си вана с топла вода (да не настинеш все пак), с остър нож правиш прорез от китката към свивката на лакътя, а не напряко като някой глупав тийн търсещ внимание. Пускаш си любимата музика и се потапяш във водата. По някое време ще заспиш и няма повече глупави CoD, DLC-та, микротранзакции и пр.
Rostik79 avatar
Rostik79
06 ноември 2019
Ще кажеш някой насила те кара да играеш Кол оф Дюти. Цъкай каквото ти е кеф. Яки игри не са спирали да излизат.
nightwarrior avatar
nightwarrior
06 ноември 2019
Аз от колко време му казвам да потърси друго хоби, щом това го товари. Живота е кратък, няма смисъл да си хабиш свободното време, за нещо, което само те натоварва.
LethianDream avatar
LethianDream
06 ноември 2019
И за мен е по-важно да си взема лаптоп за 6 бона, а не 30 овце Явно и аз съм хухавела. А метеоритът ще дойде някой слънчев ден, ако преди това не сме умрели
bojosan avatar
bojosan
07 ноември 2019
Пичове, играете ли ? Не играете . Щото нема кво нали ? Кога ще играете ? След половин година чак ! Като ви казва деда ви че нещата са кочина вие му не вервате. От как са помним такова дъно гейминга не е удрял никога, чесно ви каам.
nightwarrior avatar
nightwarrior
07 ноември 2019
Играем(така де, поне за себе си мога да кажа). Не само има какво, а нямам време да изиграя всичко дето искам.
Veluvian avatar
Veluvian
07 ноември 2019
- Сине, купих ти новия „Call of Duty“ на 4D.
- Но, мамо, това е самолетен билет за Сирия...
- На теб всъщност харесват ли ти войните, или не, дрисльо?
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл