hategame logo
Carmageddon: Max Damage обявен официално
пуснато на 22 февруари 2016 от pseto
carmageddon max damage 1
carmageddon max damage 2 carmageddon max damage 3 carmageddon max damage 4 carmageddon max damage 5Нова Carmageddon игра беше обявена и по всичко изглежда говорим за нещо като експанжън на Reincarnation – последният представител на бруталната рейсинг серия. Заглавието е рекламирано като изцяло нов продукт и ще е налично в средата на годината за PC, PS4 и Xbox One.

Дебютно видео за играта, наречена Carmageddon: Max Damage можем да видим под статията, като ни показва съвсем познати гледки от серията. Състезания, които можем да спечелим и с извъртане на определен брой обиколки на дадено трасе и завършвайки на първо място... но има ли нужда да се лъжем – в 99% от случаите просто се опитваме да премажем възможно най-много пешеходци и унищожим своите опоненти. Което също ни носи победата.

Иначе Carmageddon: Max Damage обещава 30 возила, 10 големи карти, кариера с 6 различни типове състезания, мултиплейър с четири режима и над 90 power-up-а, много от които маркови за серията.

А, да, плюс голям набор от пешеходци за прегазване – включително и извънземни, колоездачи, мечки и... хора в онези скутери за хипер дебели американци.

Точната дата за премиера все още не е известна. Редно е да се отбележи обаче, че Carmageddon: Max Damage ще е безплатен за всички притежатели на Carmageddon: Reincarnation. Тоест говорим по-скоро за подобрен вариант на предходната игра, насочен към конзолите, отколкото изцяло нов продукт.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл