hategame logo
Carmageddon: Reincarnation пак отложен
пуснато на 17 април 2015 от pseto
carmageddon reincarnation 4
Отлаганията на Carmageddon: Reincarnation са толкова много, че е трудно човек да ги преброи. Последното от тях се случва само седмица преди играта да се появи в продажба. Така вместо на 23 април, заглавието вече очакваме на 21 май.

„Осъществяваме сериозен прогрес на всички фронтове, на последните метри сме от дебюта следващата седмица. На последната ни среща гласувахме дали да дадем зелена светлина на пазарната премиера или напротив и всички се съгласихме, че ни трябва още време“, пишат разработчиците Stainless.

Допълнителният месец ще бъде използван, за да бъдат премахнат и последните бъгове, за да може Carmageddon: Reincarnation да изглежда възможно най-добре в продажба. Разработчиците добавят, че и геймърите са се съгласили, че е добре да има малко забавяне в името на оптимизацията.

Което си е самата истина. По-добре дадена игра да се забави, отколкото да се появи фрашкана с бъгове в продажба.

Самата разработка на Carmageddon: Reincarnation беше изключително дълга. Играта мина през куп перипетии – включително успешна кампания за набиране на средства в Kickstarter през 2012 година и дебют в Steam Early Access през 2014-та. По-ранните версии на Carmageddon: Reincarnation бяха прекалено... незавършени и поне аз имах съмнения дали някога играта ще е годна за продажба. Но явно това е самата истина и рейсърът е на финалната права.

Коментари
Tiger avatar
Tiger
17 април 2015
миналия петък се прибирам, обаче ми се цъка нещо така от старата школа, нещо яко, ама и неангажиращо, ей така за кеф, и внезапно проблясък ме тресна по главата. Викам си Carmageddon ще да ми се играе. Тегля си я, обаче веднага провал, не ще да тръгне под Прозорец 7, на ...(добре де) Windows XP, си тръгваше ама уви. Тегля познайте коя версия, да онази същата която се играеше под DOS. След половин час четене как да я подкарам на седмицата, стана работата, ама още час и половина не мога да докарам звука, е след много мъки, проби и грешки го докарах до към ~97% работещ звук и ефекти. Е мярка се някой звуков глич, ама предвид че и това постигнах си е направо огромен успех.
И така започнах да си цъкам аз Carma... и не знам кога съм преминал в бариерата на малките часове, направо се размазах... не направо ги размах ей така с кеф и носталгия. Разбирате еуфорията ми предполагам.
Та следя с интерес този проект, и нещо в мен ми подсказва че цялата тази работа ще е прах по време на мъгла в очите, ама дано да греша и да се окаже една наистина запомняща се(в най-добрия смисъл на думата) игра.
pseto avatar
pseto
17 април 2015
И аз съвсем наскоро се хванах на Carmageddon 2... правих там някакви магии, четох из нета, успях да я подкарам окей ако не се лъжа. Ама как - не мога да ти кажа. Май и някакви пачове свалях. Разцепих се и аз. Класиките са си класики.

Reincarnation... преди година беше ултра фейл, но явно все пак са се хванали и са се стегнали. Уж. Гледам и потребителите по-добре се изказват. Ще я чакам завършената версия, тогава ще й дам нов шанс. Дано да си струва този път... на теория изглежда много близо до истината.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл