hategame logo
Conan Exiles кракнат
пуснато на 04 февруари 2017 от pseto
conan exiles 4
Conan Exiles е поредната игра, ползваща популярната DRM защита Denuvo. И беше кракната броени дни след премиерата си. Значи ли това обаче, че Denuvo е било разбито за пореден път?

Оказва се, че не. Всъщност вината е била на студиото Funcom, което е пуснало един от билдовете на Conan Exiles без интегрирано Denuvo. Не става ясно как се е случило това – от студиото твърдят, че става дума „за грешка“.

Тъй или инак наблюдателни кракери бързо са забелязали, че Conan Exiles няма DRM защита и бързо са го пуснали из торент сайтовете. В резултат в момента е доста спорно дали има нужда при заглавието да се ползва Denuvo при положение, че може да се цъка свободно и от пирати.

Самата игра всъщност е с акцент на мултиплейъра. Интересно е обаче, че не се изисква постоянна връзка със сървърите и може да се играе локално. Така всички онези, които не искат да дават пари, но им е интересно що за стока е Conan Exiles сега могат да го направят.

Иначе играта е в Steam Early Access към момента. Цената е 30 евро, а отзивите – засега смесени.

Коментари
undefined
pepito
05 февруари 2017
Голяма издънка, сега дори и след пачове доста по лесно ще можа да се кракне освен ако не пренапишат голяма част от кода
vldir avatar
vldir
05 февруари 2017
Все едно някой се е засилил да играе тази прадня.
pseto avatar
pseto
05 февруари 2017
То тъй или инак този тип игри трябва да се цъкат онлайн... макар че мен почти винаги на "онлайн сървайвъл" ме губят. Особено и съчетано с "Early Access"... някои от игрите имат по 1-2 експанжъна и още са в "Early Access". Доста яко оправдание за каквито и бъгове има дадено заглавие.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл