hategame logo
Control с дата на премиера
пуснато на 22 март 2019 от pseto
control remedy game
27 август. Това е денят, в който Remedy ще пусне новата си игра - Control. Платформите са PC, PS4 и Xbox One.

Така след малко под половин година ще можем да се впуснем в поредното приключение на компанията. И то е със свръхестествен привкус, като ние ще влезем в обувките на Джеси Фейдън - агент на Бюрото по контрол, разследващо необясними наглед събития.

Маркови за Remedy механики като забавяне/контрол на времето ще са налични и тук за пореден път. Но дали Control ще е успешен? Особено и след като последното от студиото - Quantum Break - получи по-скоро смесени отзиви.

Е, в края на лятото ще научим.

Коментари
darkblue avatar
darkblue
23 март 2019
В пулсар я няма още за PC , по късна дата ли е за PC
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
23 март 2019
Изтрит коментар
darkblue avatar
darkblue
24 март 2019
Ей комплексар, видях новината и се сетих за тази игра и исках да видя колко пари е. Да гледам в пулсар и какво от това ? Все се правиш на мн отворен да ти *** ******.
Часовника му го сверява *************
TheAlpha534 avatar
TheAlpha534
25 март 2019
Не му се връзвай.
pseto avatar
pseto
25 март 2019
Trollers gonna troll, както се казва, наистина няма какво да се връзваш.

А иначе - възможно е играта да е само дигитална за PC. Като се замисля - ще я има само в магазина на Epic и Windows 10 Store. Вторите са изцяло дигитални, що се отнася до Epic Games Store... не съм много сигурен дали се продават кодове в кутии вече, подобно на Steam игрите в кутии. Щото гледам, че и в Ozone я няма, значи вероятно няма физическа версия.

LethianDream avatar
LethianDream
25 март 2019
Много интересно по какво да си сверява часовника? Може би спрямо замунда? Има няколко официални магазина за игри, съвсем логично е да се търси информация в Пулсар. Не всички са длъжни да гледат стийм и другите онлайн магазини за игри. Контрол-ът очаквам да е интересна игрица, ще се цъка
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл