hategame logo
Creative Assembly обявява Total War Saga
пуснато на 06 юли 2017 от pseto
total war saga
Нова мини сериия в рамките на Total War франчайза беше обявена от Creative Assembly. Нейното название е Total War Saga, разкрива ни студиото.

За какво става дума ще се запитате?

За щастие не говорим за някакви Facebook или мобилни игри например. Иде реч за заглавия, които ще са изцяло в духа на серията, включващи хибрида между походова стратегия и такава в реално време. Основната разлика ще е в мащаба.

По принцип Total War игрите се развиват в мащабни периоди - обикновено век, два. В Saga обаче ще имаме по-малки конфликти, случващи се в по-скромен времеви интервал. Това ще даде възможност на Creative Assembly да експериментира повече - но за сметка но по-къси кампании.

Предстои да видим дали Total War Saga няма да е някакъв трик, с който Creative Assembly да се опита да ни пробута по-къси игри със скромно съдържание. Определено студиото не е от онези, на които можем да вярваме безрезервно - особено с близо криминалните им DLC практики напоследък. Но пък кой ли знае?

Тепърва предстои да бъде обявена първата Total War Saga игра - можем да очакваме това в идните месеци.

Коментари
lyubohar avatar
lyubohar
08 юли 2017
"Предстои да видим дали Total War Saga няма да е някакъв трик, с който Creative Assembly да се опита да ни пробута по-къси игри със скромно съдържание."

Точно това си помислих докато четях новината...

pseto avatar
pseto
10 юли 2017
Много взеха да доят, пропуснах Total War: Warhammer, макар че от това, което съм чел е пълно безумие откъм DLC-та. Не знам как е геймплеят... за мен Shogun II е върхът на серията с много и всичко след това е... от зле до ужасно. Опростиха скандално франчайза и го закопаха.
lyubohar avatar
lyubohar
11 юли 2017
Макар че аз май нямам право на компетентно мнение, защото още от първия Шогун играя Total War САМО на campaign картата и проявявам нулев интерес към ръчни битки
lyubohar avatar
lyubohar
11 юли 2017
Total War: Warhammer беше свежа глътка въздух, според мен си заслужава да я опиташ. Най-малкото заради тотално различния геймплей с всяка раса, нещо което куцаше на тази поредица като цяло. Но веднага да правят и втора част ми се вижда too much...А сега и нова поредица...
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл