hategame logo
Total War с нова сага
пуснато на 15 ноември 2017 от pseto
total war saga thrones of britannia
Наскоро Creative Assembly обяви Total War Sagas – своеобразна мини серия в рамките на франчайза, която ще акцентира на по-малки като мащаб кампании, изследващи различни исторически периоди. Докато обхватът не е същият като този на пълнокръвните представители на серията, то вероятно цената ще е по-ниска, а и „сагите“ ще излизат по-често.

Една от първите обявени ще се нарича Total War Saga: Thrones of Britannia. Тя ще се появи по някое време през 2018 година в продажба.

Действието се развива през 878 година, като викингите са в процес на създаване на свои поселения из британските острови, а пък местното население трябва да решава как да се справя с тях. Водеща роля ще има крал Алфред, който исторически успява да отблъсне всички викингски атаки и да управлява крайно добре своео кралство.

Естествено в Total War Saga: Thrones of Britannia ще имате способността да катурнете Алфред от престола му. Как иначе в игра от серията?

Засега допълнителни детайли липсват – включително и кога горе-долу можем да чакаме заглавието. Все пак имаме тийзър за него – наличен под статията.

Коментари
lyubohar avatar
lyubohar
16 ноември 2017
На мен този формат ми харесва. Честно казано ми писва сравнително бързо и няма никакъв шанс да я мина с повече от една раса. А и всяка година излиза нова.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл