hategame logo
Dark Souls 3 ще бъде обявен на E3?
пуснато на 03 юни 2015 от pseto
dark souls durante
Възможно е Dark Souls 3 да бъде обявен на E3. Поне това твърдят слухове на изданието VG247. Като цяло липсват особено много детайли освен един и то доста важен... според спекулациите Хидетака Миязаки ще е директор на евентуален Dark Souls 3.

Именно той е човекът, благодарение на когото Demon’s Souls изобщо е станал реалност. След това пак заради Миязаки духовният наследник Dark Souls успя да пробие солидно в западния гейминг. Появилият се наскоро Bloodborne отново е създаден под зоркия му надзор и определено е страхотно заглавие. Миязаки не бе директор само на Dark Souls 2… който получи някак противоречиви, макар и като цяло положителни отзиви.

Все пак ако именно той поеме контрола над трета игра от серията, то можем да очакваме немалко. А и реално няма да е шокиращо, ако Dark Souls 3 се окаже истина – особено и след успеха на Bloodborne. Сигурно е, че Bandai Namco, които притежават правата за серията, ще искат да се възползват от нея, докато още е на върха на вълната.

Все пак към момента няма нищо официално.

E3 ще се проведе между 16 и 18 юни. Традиционно обаче и в дните преди най-голямото гейм изложение има един куп новини – тъй че можем да се готвим и по-рано за големи съобщения.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл