hategame logo
Deathloop изглежда ще излезе през май догодина
пуснато на 12 ноември 2020 от pseto
deathloop 2
Deathloop изглежда ще излезе през май догодина. Това научаваме по доста странен начин - без никакво официално съобщение. Вместо това играта просто се появява за предварителна поръчка в PlayStation Store.

Точната дата на премиера е 21 май. Платформите все още си остават същите - PC и PlayStation 5.

Интересно е да отбележим, че Deathloop няма да е от по-скъпите PS5 игри. Цената ще е 60 долара (което означава 70 евро в Европа или обичайните 140 лева, които плащаме цялото последно конзолно поколение). Тук говорим за стандартната версия - има и Deluxe ревизия, която ще струва 80 долара, включваща куп допълнителни екстри.

Вероятно е все пак скоро да имаме и официално съобщение по темата от разработчиците Arkane. Може би и някой нов трейлър?

Deathloop по план очаквахме в края на тази година, но заглавието бе забавено. Играта включва интересна концепция, при която имаме два героя, заключени в безкраен цикъл. За да ги счупим трябва да убием определен брой ключови противници за дадено време. Deathloop ще има разчупен подход и ще ни даде възможност да изиграваме заглавието по различен начин - но дали ще е сред силните продукти на Arkane? След игри като двата Dishonored и страхотния Prey можем да очакваме немалко.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл