hategame logo
Deathloop с още гейплей
пуснато на 17 септември 2020 от pseto
deathloop 3
Вече знаем каква е основната идея на Deathloop, новата игра на студиото Arkane, която познаваме с последния Prey и двата Dishonored. Заглавието се развива в свят, попаднал в безкраен цикъл - веднага щом някой загине, то той/тя се преражда и всичко се връща в първоначалния си вид. Главният ни герой Колт се опитва да спре цикъла, но среща сериозният отпор на Джулиана, която иска да го запази.

Е, видеото долу ни разкрива какво точно трябва да направим. Имаме 8 цели, които трябва да елиминираме. Имаме опцията да избиваме всички един по един. Но също така е възможно чрез изпълняване на предизвикателства да накараме няколко цели да се скупчат на едно място. Заради това видеото се казва подходящо "с един куршум - два заека".

Всъщност Deathloop ще има и мулти, в което един играч ще може да поеме ролята на Колт, а друг - на Джулиана (която има една-едничка цел - да елиминира Колт). Ще е интересно да видим малко повечко геймплей и от този режим.

Deathloop очакваме в периода април-юни на 2021 година. Тогава играта ще се появи за PC и PS5. Ще има и ревизия за Xbox Series X, но вероятно чак през 2022-а.

Коментари
Dandelion - Still The Best Romance Choice avatar
Dandelion - Still The Best Romance Choice
18 септември 2020
Arkane винаги внасят много оригнални геймплей хрумвания в игрите си, за което заслужават адмирации. Вероятно ще си я взема day 1
morgoth_srs avatar
morgoth_srs
18 септември 2020
@pse, оправи заглавието, че ще стане страшно
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл