hategame logo
Deathloop отложен
пуснато на 18 август 2020 от pseto
deathloop 2
Deathloop беше отложен. Играта трябваше да е едно от заглавията, дебютирали заедно с PlayStation 5. То обаче ще бъде забавено с минимум четири месеца.

Причината? Тя е обичайната за 2020 година – COVID-19. Разработчиците Arkane посочват, че преходът към цялостна работа от вкъщи за екипа на студиото е създал затруднения, изискващи забавянето на Deathloop.

Посочва се, че допълнителните месеци ще спомогнат за превръщането на играта в онова, което геймърите искат да видят.

Deathloop беше представен сравнително скоро – на последното издание на E3, провело се миналата година. Дата на премиера през 2020-а изглеждаше леко скорошна... и ето, че тя няма да бъде спазена.

Кога обаче очакваме Deathloop? Конкретна дата няма – единствено периода от април-юни на 2021 година. С други думи забавянето ще е горе-долу 4-7 месеца (ако приемем, че Deathloop трябваше да се появи през ноември). Играта ще е налична първо за PC и PS5, а премиерата за Xbox Series X ще се забави по силата на споразумение със Sony. Deathloop няма да е наличен за собствениците на настоящите конзоли.

Коментари
Peshp avatar
Peshp
18 август 2020
А дали ще има още игри от Dishonored ? То от последната си личеше, че тва е край на франчайза, но ми се иска да продължат, въпреки че аутсайдера до колкото го знам е във всяка игра.
TheAlpha534 avatar
TheAlpha534
18 август 2020
Казаха, че поредицата е в стаза - тоест е възможно да име бъдещи игри, но те няма да се състоят скоро.
pseto avatar
pseto
19 август 2020
Почивките са хубаво нещо, в последно време се уверявам в това. Хубаво е някоя серия да престои известно време и разработчиците да измислят как да я развият смислено, а не да правят повече от същото. Обикновено две е добро число (оригинална игра и двойка да я доразвие), след това третата част обикновено започва да се превръща в сапунка.

Ся аз по-скоро бих искал да видя още повече от Prey.

pepito avatar
pepito
19 август 2020
И аз не бих отказал още от Prey, доразвиване на историята за Typhoon, откъде идват, защо и т.н. има хляб тука
pseto avatar
pseto
20 август 2020
Има, да. То може би американското им студио в момента прави нов Prey, че нали франсетата правят Deathloop. Всъщност не знаем американското студио на Arkane какво прави в момента, може и те да се пробват с нещо друго, ама нещо ми подсказва, че ще се насочат към продължение. Ще видим, де, но определено има хляб в тази серия.
vldir avatar
vldir
18 август 2020
Да не излиза.
pseto avatar
pseto
19 август 2020
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл