hategame logo
Deathloop забавен... отново
пуснато на 10 април 2021 от pseto
deathloop 3
Deathloop беше отложен още един път. Забавянето не е много сериозно - малко под 4 месеца, като вече чакаме заглавието на 14 септември.

Причината? Обичайната - нужда от повече време за завършване на проекта. Официално съобщение споделя, че за разработчиците Arkane най-важно е здравето на служителите им. Именно заради това - и защото компанията иска да реализира Deathloop възможно най-качествено - идва отлагането.

Не става ясно дали под "съхраняване на здравето" на разработчиците се има предвид пандемията от COVID-19 или пък евентуално преработване, което би било нужно за пускане на играта на оригинално планираната дата през май. При положение обаче, че отлагането е с четири месеца, то изглежда Deathloop е бил доста далеч от истината.

Самата игра се очакваше първоначално през 2020-а. След това бе обявено забавяне до втората третина на 2021-а. После дойде и точна дата - 21 май, която вече бе пропусната.

Deathloop ще е наличен на PC и PS5, като версия за Xbox конзоли не се предвижда. Макар и Microsoft да купи Bethesda (собственици на Arkane), това няма да промени нищо по ексклузиността на заглавието.

Коментари
igra4 avatar
igra4
12 април 2021
С тия отлагания, да не пуснат, някоя недовършена версия като cdproject.
pseto avatar
pseto
12 април 2021
Това да отложат игра с 4 месеца, която се е очаквала следващия месец, като цяло не изглежда много добре. Показва колко далеч са били от истината... но пак по-добре, че я отлагат.
LethianDream avatar
LethianDream
12 април 2021
Ще излезе още ден първи в Game Pass-a като Outriders, бас ловя.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл