hategame logo
Demon's Souls с ново видео, излиза заедно с PS5
пуснато на 17 септември 2020 от pseto
demon souls ps5
Римейкът на Demon's Souls се сдоби с ново видео на PS5 събитието вчера. От клипчето под статията можете да видите три минути геймплей от заглавието.

Видеото ни показва значително подобрената графика, а също и малко битки, които не изглеждат никак зле. Обещанията са, че не само визуално Demon's Souls ще бъде подобрен, но и при осъвременяване на някои механики.

Естествено подобно видео няма как да мине без поне един надпис "You died" на боса. Това е един от марковите моменти в Souls игрите.

Добрата новина за феновете на този тип заглавия? Римейкът на Demon's Souls ще излезе заедно с PS5 на 12 ноември (в Европа конзолата очакваме на 19 ноември). Но когато има добри новини, то нерядко те са съпътствани и с лоши - играта ще е една от първите, които ще следват next-gen ценовата политика. Което означава, че ще трябва да кихнем 80 евро за заглавието или 160 нашенски лева.

Коментари
lyubohar avatar
lyubohar
17 септември 2020
Ако с това не си купя конзолата, няма с какво да я взема
HighFist avatar
HighFist
17 септември 2020
С това са силни - с ексклузивите.
The_Doctor46 avatar
The_Doctor46
17 септември 2020
На конзолните колеги им завиждам само за тази игра. Навремето я играх в един приятел. Абсолютна класика. Все пак от тук се започна соулс жанра.Изглежда супер.
pepito avatar
pepito
18 септември 2020
доста добре изглежда и показва графичните възможности с реален геймплей, не че е нещо невиждано, но върви много плавно и сякаш има рей трейсинг... иначе аз досега не бях виждал нищо от което човек да има представа какво ще бъде. хайпнатите реклами с unreal енджина в началото не ги броя, те не показват реални неща.
vldir avatar
vldir
18 септември 2020
Dark Souls 4 си е направо тва.
hyper avatar
hyper
20 септември 2020
То е ясно, че играта ще е "титанично провалена в геймплея, разочароващ римейк".
lyubohar avatar
lyubohar
20 септември 2020
Но с оценка 7 примерно
pseto avatar
pseto
20 септември 2020
Нинам, аз си оставам Souls-curious в момента и нищо повече, специалистите по темата да се изказват.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл