hategame logo
Demon's Souls с римейк за PlayStation 5
пуснато на 12 юни 2020 от pseto
demons souls
Demon's Souls ще се сдобие с римейк за PlayStation 5. Играта в значително подобрен вид можете да видите от трейлъра под статията.

Представянето се случи на вчерашното събитие, посветено на PS5, което започна късно снощи и приключи в малките часове на днешния ден. Така за феновете на Souls игрите идва добра вест и силна мотивация да се сдобият рано с PS5.

Зад римейка на Demon's Souls стои студиото Bluepoint, което се справи отлично с преобразяването и на Shadow of the Colossus през 2017-а. Очакват ни освен подобрени текстури и куп екстри, включително и ray tracing.

Интересен момент е, че Demon's Souls ще има две графични опции. Първата с акцент на графиката, а втората - залагаща на фреймрейта.

Засега римейка на Demon's Souls няма дата на премиера - не знаем дали можем да го чакаме заедно с PS5 или малко след това през 2021 година.

Коментари
sClass avatar
sClass
12 юни 2020
за РС няма ли?
Rostik79 avatar
Rostik79
12 юни 2020
Щом го обявяват не презентацията на ПС5 вероятно поне за начало ще е само за конзолата.
Charcharo avatar
Charcharo
12 юни 2020
TBH Demons Souls може да се играе на PC вече. Но ако това излезе за PC бих го купил.
lyubohar avatar
lyubohar
12 юни 2020
Да, но си изглежда на възрастта. Друго си е новичко и красивичко
Charcharo avatar
Charcharo
12 юни 2020
Да, по-добре да се играе Remake-a ама... ако няма как.
На мен Demons Souls ми изглежда OK.
BundyBari avatar
BundyBari
12 юни 2020
Все едно вече са ми бръкнали в джоба и са ми взели парите, а дори не планирам да стигна до нея в близките няколко години. #HypeisReal
nightwarrior avatar
nightwarrior
12 юни 2020
Не виждам как ще се появи на РС, което е жалко. Интересно колко ще са римейкнали. Не за друго, тези правят добри римастери, но обикновено си е същата игра с малко повече кадри и някоя по-висока текстура, затова и се чудя дали наистина ще е римейк, щото реално геймплей не видяхме.

Колкото до PC, напълно играема е старата, наскоро я цъках с емулатор на 60 кадъра с по-висока резолюция, но би било страхотно, ако има директен порт, защото особено един добър такъв отваря много възможности. Жалкото е, че с оглед, че експанжъна за Спайдърмена ще е само на ps5, какво остава да Демонс Соулса...

lyubohar avatar
lyubohar
12 юни 2020
Според мен ще е добър римейк, играта изглежда покъртително outdated и не виждам как нещо такова или малко по-добро може да се пусне за PS5. Ще си е истински римейк, като например Shadow of the colossus.

Между другото някои от кадрите във видеото са ингейм, според мен.

lyubohar avatar
lyubohar
12 юни 2020
nightwarrior avatar
nightwarrior
12 юни 2020
И аз подозирам, че са. Представянето на пича от скрийншота изглеждаше точно като ингейм таковата(разбира се тук изглежда много по-добре), но ще видим, надявам се. Играта има много булшит неща, но все пак с тази игра се почна всичко.
bojosan avatar
bojosan
12 юни 2020
За PS5 ще излизат само римейкове, ремастери, копия и т.н.
The_Doctor46 avatar
The_Doctor46
12 юни 2020
Аз си спомням само Алант и някакъв голям рицар с щит.Друго всичко съм забравил.
nightwarrior avatar
nightwarrior
12 юни 2020
Алант Алант или фейк Алант
The_Doctor46 avatar
The_Doctor46
12 юни 2020
Беше последния шеф.Сигурно не е бил фейк. Сериозно,нищо не си спомням друго.Все пак съм я превъртал само веднъж и то в приятел.
nightwarrior avatar
nightwarrior
12 юни 2020
Истинския беше тоз плужека, дето нищо не може да ти направи, дето го убиваш в самия край. Фейк е този дето прелича на него и е яка бос битка. Този якия ако те уцелеше със специалната атака, буквално ти изсмукваше по левел - лудница дето не я видяхме в следващите игри
The_Doctor46 avatar
The_Doctor46
12 юни 2020
Да,правеше някакви вълни с меча ако не се лъжа. Ама доджа беше бая дървения. Готина игрица. Бащата на соулс жанра.
lyubohar avatar
lyubohar
15 юни 2020

Хайпнат съм аз, ако пуснат някой ПС5 с Демон Соулс, вероятно ще го отнеса като куцо пиле домат. Особено ако не излезе и за ПС4 успуредно. Правят я пичовете, които направиха римейка на Shadow of the Colossus, която играя в момента и визуално е топ просто...
pseto avatar
pseto
15 юни 2020
Доста интересно видео, особено за хората като мен, които почти хал хабер си нямат от Demon's Souls. Аз може и да го пробвам, ама със сигурност ще имам нужда от доста от т.нар. quality of life подобрения, щото все още съм си на кантар за Souls поджанра.

Интересно и дали ще се запази атмосферата на From, която си е много специфична и също така страхотна (дори и когато не бях фен на Souls можех да я оценя ).

nightwarrior avatar
nightwarrior
15 юни 2020
Атмосферата на играта е страшна. Единственият проблем ако ти е н-тата Соулс игра, няма да те изненада с почти нищо. Щото си го видял вече в другите развито(говорим, ако няма промени по геймплей, босове и т.н.). Това и че доста от босовете имат чалъм така да се каже.

Но от чисто истрически поглед, виждаш как е тръгнала идеята. Едната от бос битките - ако играеш онлайн играеш срещу човек на мястото на боса, ако си офлайн срещу нпс, беше застъпена чак в последното длс на третия Дарк Соулс. Вижда се потенциала и жеалнието, препоръчвам я на феновете. Ако тук са пипнали графика, атмосфера, подобно на това, което се спекулира, това ми е задължителна покупка, пък било и с нова конзола...

lyubohar avatar
lyubohar
16 юни 2020
@pseto: и аз хал хабер си нямам, от 75-те процента соулс фенове, които не са я играли съм Иначе на quality of life фиксовете държа и аз; като гледам във видеото какви са досадностите в оригиналната игра, изглеждат ми непрежалими

@nightwarrior: няма да ни изненада, така е, но то и 2 и 3 не ме изненадаха с нищо мен, а си ги изиграх с пълен кеф Реално само първата ми влезе като нещо фундаментално ново и усещането не очаквам да се повтори вече...

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл