hategame logo
Dirt Rally с версии за PS4 и Xbox One?
пуснато на 02 декември 2015 от pseto
dirt rally 21
Dirt Rally изглежда ще се сдобие и с версии за Xbox One и PlayStation 4. Данни за това черпим по обичаен в последно време начин – официален уебсайт на комисия, оценяваща за каква възрастова група е подходящ даден продукт. В случая – тайванска такава.

Явно тези комисии публикуват данни в своите сайтове, без да се интересуват особено дали дадена игра (или различни нейни версии) е обявена или напротив. И в случая научаваме, че се готвят ревизии на Dirt Rally за PlayStation 4 и Xbox One – разработчиците Codemasters засега не са обявявали такива.

В момента рейсърът е наличен единствено за PC и то дори не в завършен вариант, ами в Steam Early Access. Почти сигурно по някое време през 2016 година ще видим Dirt Rally цялостната версия на рейсъра. А може би и след това – тази за конзоли.

Доколкото нищо не е обявено официално, то ще е доста изненадващо, ако Dirt Rally не се появи и за PS4 и Xbox One. В крайна сметка Codemasters почти винаги пускат мултиплатформени игри. А с добрите отзиви за Dirt Rally досега можем да сме сигурни, че ще има и конзолна версия.

Коментари
PornFlakes avatar
PornFlakes
03 декември 2015
Ще им се дореве с джойпадовете
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл