hategame logo
Disney и Wargaming също без будки на E3
пуснато на 05 март 2016 от pseto
Още две компании обявиха, че няма да имат будки на най-голямото гейм изложение E3. Това са Disney и Wargaming, научаваме от нови данни в интернет.

Мотивите на първата от двете компании да не участва на E3 засега не са ясни. Като имаме предвид обаче, че гейм дивизията на Disney не пуска чак толкова нови игри, то някак решението им не идва като голяма изненада.

От друга страна Wargaming разкрива какви са мотивите на компанията да не вземе участие на E3. А именно –  базираното в Кипър беларуско студио не смята, че най-голямото гейм изложение е подходящо за безплатни игри.

„От чисто бизнес перспектива E3 не се вписва в нашата настояща посока. Изложението е насочено към игрите в кутии, а ние като компания, залагаща на безплатните дигитални продукти не го намираме за много подходящо“, казват Wargaming.

Доколкото тези две компании може и да не звучат като голяма загуба за E3, то липсата на EA и Activision Blizzard несъмнено ще се усети повече. В последните месеци гигантите в гейминга обявиха, че няма да имат будки на водещото събитие. Activision Blizzard ще присъства, но ще презентира игрите си чрез Sony на PlayStation 4. Положението при EA е по-интересно – компанията ще организира собствено събитие, което ще се състои малко преди E3.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл