hategame logo
World of Tanks с официален Xbox360 дебют след седмица
пуснато на 04 февруари 2014 от pseto
world of tanks 2

Миналата година стана ясно, че MMO играта с танкове World of Tanks ще се сдобие и с версия за Xbox360. Не беше разкрито обаче кога точно притежателите на конзолата ще могат да си свалят заглавието. Това вече е известно – 12 февруари.


Какви са условията за това обаче? Както е добре известно, World of Tanks е напълно безплатна игра. При версията си за Xbox360 обаче ще е нужно да имате премиум вариантът на мрежата Xbox Live, ако имате намерение да цъкате по-продължително. В противен случай ще имате пробен срок от 7 дни, след който ще бъдете изритани от играта.


Естествено, повечето притежатели на Xbox360 имат достъп до Xbox Live Gold. Поне онези, които често ползват мултито на игрите си. Тъй че това едва ли ще е сериозен проблем. Въпреки всичко, World of Tanks за Xbox360 не може да бъде определен като „изцяло безплатен“. Което всъщност е нещо, което разработчиците Wargaming се опитаха да постигнат, но не се случи.


Сега предстои да видим дали и Xbox360 версията на играта ще постигне същите успехи, с които може да се похвали и PC версията. Защо не?

Коментари
undefined
Former Gaming Glory
05 февруари 2014
LOL, да плащаш за безплатна игра, за да я играеш...
Only on Xbox
Всеки с мозък по малък от фъстък ще се хвърли да тъпче пари за премиума, ако имаш РС.... Какъв е смисълът?
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл