hategame logo
DLC-тата за God of War били прекалено амбициозни
пуснато на 09 януари 2019 от pseto
god of war 19
Последният God of War, който се появи миналата година, така и не се сдоби с DLC-та, свързани с историята. Такива няма и да има. Но каква е причината за това?

Оказва се, че плановете за такива са били прекалено амбициозни. Това ни разкрива Кори Барлог, директорът на заглавието. От негово интервю научаваме, че планираните DLC-та са се оказали прекалено мащабни откъм размер.

Ако са били реализирани, те са щели да станат големи колкото стендалоун експанжъни като The Last of Us: Left Behind и Uncharted: Lost Legacy. А явно Sony Santa Monica не са предвиждали нещо толкова голямо.

Барлог споделя също, че според него е по-важно да се минава към нови проекти. Явно и Sony Santa Monica работи по нещо в момента – но какво?

Краят на God of War беше съвсем отворен за продължения. И спокойно можем да кажем, че би било добре да видим поне една нова част. Може би се работи и по нея в момента?

Коментари
toti avatar
toti
11 януари 2019
Кratos vs Тhor...това ще бъде умопомрачително...ама ще има да се почака доооооста време май...
pseto avatar
pseto
14 януари 2019
То определено няма логика да правят големи DLC-та за по 15 евро например, като вместо две такива например могат да пуснат цяла игра за 70 евро. Едно време имаше големи експанжъни, ама днес индустрията е прекалено цинична, за да го позволи (а и ако трябва да съм честен все пак не баш всяка игра имаше значителни експанжъни, просто значителните експанжъни се помнеха дълго и човек остава с впечатлението, че е било практика).
toti avatar
toti
14 януари 2019
е едно време,а сега е пълна порнография,ама какво да се прави...но пак за тази игра специално много се радвам,че няма да има DLC-та,че ми е втръснало от тия допълнителни глупости...досега съм изиграл доста такива и бяха абсолютна загуба на пари и време,даже не знам как може хората да дават пари за 2 часа игра и то поне да имаше смисъл,а те някакви куци DLC-та,че направо да ти се до реве...последното което играх беше на spider man DLC-то и направо без коментар...така че ако някой обмисля да ги пробва недей те,не си губете парите и времето...АНАТЕМА от такива работи
The_Doctor46 avatar
The_Doctor46
14 януари 2019
Аз се сещам за TW3 експанжъните,които бяха супер като история и дължина.Май само CDRed останаха да си вършат работата както трябва.
lyubohar avatar
lyubohar
11 януари 2019
И добре, че няма. Пълна глупост са за мен повечето DLC. Онзи ден минах DLC-то на Horizon - изсмукано от пръстите...
toti avatar
toti
11 януари 2019
що,бе...за 10-15 часа не е зле...играх го като нямах какво да правя и бих казал,че за убиване на време не е зле
lyubohar avatar
lyubohar
11 януари 2019
Е, за който го е докарал до убиване на време не говорим Аз понеже нямам време и се дразня като си го губя с игра, която не ме кефи максимално.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл