hategame logo
God of War с над 10 милиона продажби
пуснато на 23 май 2019 от pseto
god of war 20
Да, God of War е една от най-успешните игри за PS4 досега. Заглавието е преминало границата от 10 милиона продажби за малко повече от година от пазарната си премиера насам, научаваме от съобщение на Sony.

Така играта се нарежда до The Last of Us, Uncharted 4 и Marvel's Spider-Man като един от най-успешните ексклузиви за PlayStation. А при положение, че PS4 има близо 100 милиона продажби към момента - то това означава, че един на десет собственици на платформата е играл God of War.

Но това не е наистина изненадващо, нали? При положение, че тази серия е един от марковите ексклузиви за PlayStation.

Засега обаче не знаем какви са бъдещите планове на разработчиците Santa Monica Studio. С оглед на финала на God of War можем да очакваме поне една игра, която да приключи историята на Кратос и сина му Атреус... която може би ще се появи и догодина в продажба?

Коментари
toti avatar
toti
23 май 2019
Феноменална джитка,браво на Санта Моника
vanmx avatar
vanmx
25 май 2019
"Засега обаче не знаем какви са бъдещите планове на разработчиците Santa Monica Studio. С оглед на финала на God of War можем да очакваме поне една игра, която да приключи историята на Кратос и сина му Атреус... която може би ще се появи и догодина в продажба? "

С оглед на финала на GoD of War, историята е абсолютно завършена и логична. Направо си личи че хич не е мислено да става поредица. Обаче после пуснаха GoD of War 2, безспорно добра игра, но историята и тотално изсмукана от пръстите, за да се оправдае втора игра с това име, която даже бе и с отворен край, за да се оправдаят следващите такива. Така започнаха да мислят какви ли не сюжети, че 15 години по-късно пуснаха игра със същото име и Кратос от спартанец стана на шибан викинг. Бих направил аналог с Рамбо филмите - първия филм си беше смислен и завършен, другите яки екшъни, но разчитат на само на името и са като измукани от пръстите.

Игрите иначе са добри, спор няма в това. Мисълта ми беше, че бъдещите планове на разработчиците Santa Monica Studio са да цедят франчайза докато им пуска кинти. Ако съдехме по историята на играта какви са плановете на Santa Monica, то играта въобще не трябваше да става поредица. Ама представям си колко дебилно било да се откажат от възможността да спечелят милиони долари, защото Кратос вече изби всичките си врагове и няма какво да прави

pseto avatar
pseto
25 май 2019
Не знам, аз имам усещане, че историята е по-скоро с отворен край, въпреки че реално може и да се приеме като "приключена" до някаква степен. Не мисля, че Sony ще пропусне да направи поне още един "нов" God of War, особено след доста положителните отзиви и добрите продажби. Няма и да се изненадам, ако се появи догодина есента заедно с PlayStation 5.

Аз лично ще съм окей с още един God of War, едно продължение на концепция си е съвсем в реда на нещата. От две нататък идва множко.

П.С. Те Sony Santa Monica изобщо имат ли игра, различна от God of War серията? Като гледам само са помагали на други компании измежду GoW игрите и толкоз.

toti avatar
toti
25 май 2019
e kak,bre shte ima estestveno...thor vs kratos shte bude EPIC FIGHT...az i oshte 5-6 4oveka sme nato4ili ligi i ve4e nqmame turpenie...kato malkite deca sme,ama kakvo da se pravi...
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл