hategame logo
Doom Eternal – втори официален трейлър
пуснато на 15 януари 2020 от pseto
doom eternal 1
Ново видео за Doom Eternal се появи в интернет. Клипчето е налично под статията, като ни показва малко геймплей и сцени от историята на фона на задължителен метъл.

Като цяло Doom Eternal е точно това, което бихме могли да очакваме. Бърз, класически шутър от първо лице със солидна доза бруталност. Точно това, което феновете на харесаха толкова в ребутнатия през 2016-а Doom.

Самата игра очакваме на 20 март за PS4, PC и Xbox One. Заглавието трябваше по план да се появи миналата година, но бе отложено с няколко месеца от Bethesda, за да бъде изцяло завършено.

Коментари
Charcharo avatar
Charcharo
15 януари 2020
id Tech 7 looks darn nice...
TheAlpha534 avatar
TheAlpha534
16 януари 2020
Hype.
bojosan avatar
bojosan
17 януари 2020
Хаха, Doom ще е мега яка , Doom 4 го превъртах няколко пъти, такива игри ми пълнят душата яка музика, озвучаване и ефекти, дизайн, много разтоварва, само тичаш и трепеш всевъзможни изроди, много ме кефи как реват, кефи ме звука като им пръснеш мозъка, обичам и босовете те са ми любими и ми доставят много адреналин особено интрото на всеки бос когато се появява с гръм и трясък разцепвайки мрака със страховит рев,най обичам гранатометите , да ги взривявам гадовете.Аркан са искали да го думнат сърбите с гранатомет на централна улица за зрелищност или да му заложат 100 кила амонит в колата за да го изпарят ама са счели че ще направят още камара поразии .
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл