hategame logo
Doom Eternal отложен
пуснато на 08 октомври 2019 от pseto
doom eternal gameplay
Тази година Bethesda пусна два шутъра - Rage 2 и Wolfenstein: Youngblood. Първата игра получи смесено-положителни отзиви, а втората - смесено-негативни. Но общото и в двата случая беше, че заглавията се усещаха недовършени и пуснати по-бързо от необходимото в продажба.

Идния месец се очакваше Doom Eternal - но той беше забавен. Новата дата на премиера е 20 март 2020-а, научаваме от изявление на разработчиците id Software.

Обяснението за забавянето е обичайното - високи стандарти на студиото и нужда от повече време за завършване и полиране на играта. Но пък можем да се запитаме - доколко Bethesda са изиграли своята роля? Дали и Doom Eternal не е бил подготвен за прибързана премиера? И забавен след смесените отзиви за Rage 2 и Wolfenstein: Youngblood?

Няма как да знаем. А и едва ли ще разберем някога. Но все пак можем да се надяваме Doom Eternal да е във възможно най-добра форма, когато се появи догодина.

Коментари
vldir avatar
vldir
12 октомври 2019
Как ми се играеше doom
pseto avatar
pseto
14 октомври 2019
Честно казано след двата шутъра на Bethesda тази година ми се струва по-добре Doom-ът да изчака. Самото отлагане намеква, че не са дали поначало достатъчно време на id Software, ама в последния момент са се усетили. Тъй че хубаво, че го забавят. Поне да е довършен като излезе.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл