hategame logo
Doom Eternal с първи геймплей
пуснато на 11 август 2018 от pseto
doom eternal
QuakeCon е изложението, посветено на всичко от света на id Software и беше съвсем логично да очакваме и геймплей от Doom Eternal. Е, него можете да видите под статията.

Ако не ви се слушат празни приказки можете директно да превъртите към петата минута, където започва екшънът. Както бихме се уверили играта е напълно в духа на Doom от 2016-а - бърза пуцалка и много чудовища за убиване.

Налични са и някои нови трикове за войника ни - няма как да се мине без такива в продължение, нали?

Засега не знаем кога можем да очакваме Doom Eternal - може би догодина? Известни са платформите обаче - PC, PS4, Xbox One и... Switch. Да, точно така, както Doom се сдоби с ревизия за платформата, така същото ще се случи и с Doom Eternal.

Коментари
igra4 avatar
igra4
12 август 2018
Нищо ново
vldir avatar
vldir
12 август 2018
DLC
sauron93 avatar
sauron93
12 август 2018
Същата игра .
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
12 август 2018
Изтрит коментар
voxy avatar
voxy
12 август 2018
трагична графика, сякаш е отпреди 15 години и все едно и също.
О ама това верно ли е нова игра хахахаха, аз мислих че е DLC, е тва е брутална гавра
nightwarrior avatar
nightwarrior
12 август 2018
Ей кат захвърляте такива фрази... Не знам, нещо много готини ли мислиш, че ставате. Коя игра от 2003та беше с такава графика? Една дай за пример.
voxy avatar
voxy
12 август 2018
хипербола
nightwarrior avatar
nightwarrior
12 август 2018
Ок, продължавай с безмислени преувеличения тогава
voxy avatar
voxy
13 август 2018
хиперболата се разбира от средно интелигентните хора, както и тавтологията и причината да се използва, такива смешни фенбойчета като теб явно не са чели достатъчно книги от играене на тъпи игри
lyubohar avatar
lyubohar
13 август 2018
Абе на 15 да не е, но поне на 5-6 със сигурност. Самият факт, че ми вървеше на старата 760-ка на 1080p/Ultra е показателен По-лошото е, че геймплеят е на 20 години Та ако усредним между него и графиката, 15 години си се получават... Явно има много хора, които все още се кефят на такива игри, което обяснява успеха. Няма лошо, но лично за мен тази страница отдавна е затворена.
nightwarrior avatar
nightwarrior
13 август 2018
Фенбойче на какво? Да съм дал някъде мнение (позитивно или друго) за предстоящата игра? Визирах само и единствено поредното "cool" изказване. Чел съм и чета достатъчно. Не е нужно да ме учи човек, който не зачита нормално делене на изречения.

Хубав ден ти желая, писателю!


@lyubohar, за геймплей не е ставало дума,не съм спорил, че прилича на DLC, както вече се спомена. Мен този геймплей ме привлече при предишната, още от същото може и да ми хареса, стига да има достатъчно промени, както каза pseto, макар че едва ли ще я взема преди намаление. Просто почва да ми писва от "готините" изказвания.

igra4 avatar
igra4
13 август 2018
Вокси, просто човека няма социален живот и не е запознат със лафчетата и т.н., другия вариант е да живее в някаква изолирана нърд среда. Не го съдя не може всички да сме готини
nightwarrior avatar
nightwarrior
13 август 2018
Тъжното е, че си толкова тъп, че това наистина го мислиш. Ако това са ти лафчетата и стандарта да си готин, то ти си най-готиният.
Само не разбирам що се опитваш да принизиш voxy до тебе...
pseto avatar
pseto
13 август 2018
Обикновено имам толеранс към една копи и пейст игра от серия, тъй че Doom Eternal при достатъчно подобрения може и да ми хареса. Но определено от видеото разликите изглеждат по-скоро козметични и онова, което не ми хареса е, че явно пак ще има по една-единствена анимация при завършващите движения или пък може би две, което е прекалено малко (само от видеото горе ми втръсна да гледам как умира единия войник като се повтори три-четири пъти).

Ще видим. Все пак очаквам играта, че поне качествено направиха олдскул бърз шутър. Пък и видеото горе поне не е правено с джойстик.

lyubohar avatar
lyubohar
13 август 2018
3 пъти я почвах оригиналната, последния път стигнах чак до средата и ми е все така мега-скучна Мисля, че кредитите си за безсмислено пуцане ги изхарчих някъде около Painkiller (велика игра) и оттогава толерансът ми е 0
LiquidSnake avatar
LiquidSnake
13 август 2018
Бива не е зле,тва е Doom няма какво повече да се иска от него.Графиката е чук ,кво не и харесвате? 100% фън = DOOM
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл