hategame logo
Doom Eternal ще е два пъти по-дълъг от Doom
пуснато на 23 януари 2020 от pseto
doom eternal
Doom Eternal ще има дължина от около 22 часа, споделя Хюго Мартин, креативен директор на заглавието. Това означава, че играта ще е горе-долу два пъти по-дълга от своя предшественик – Doom, появил се преди 4 години.

Разбира се трудността може и да варира. На по-голяма трудност е вероятно да загивате по-често, съответно някои секции ще ви отнемат повече. Но ако Мартин ни казва истината, то id Software са направили достатъчно, за да ни задържат повече пред Doom Eternal.

Креативният директор ни споделя също, че допълнителното геймплей време няма да е просто плънка. Ние постоянно ще получаваме нови инструменти, с които да попълним арсенала си – било то умения или оръжия. Така шансът да ни стане скучно е доста по-малък.

По-рано този месец ранна версия на играта беше раздадена на някои западни медии. Отзивите обрисуват точно това, което феновете на франчайза очакват от Doom Eternal – брутален екшън, гарниран с тежка музика. Какво по-хубаво?

Коментари
lyubohar avatar
lyubohar
23 януари 2020
Два пъти повече скука
igra4 avatar
igra4
23 януари 2020
Съгласен, през първия час виждаш всичко и после се повтаря нова арена и трепеш гадове. Предната към края я играех с отекчение, едно и също. Сега цъкам стар уорса, за мен това е формулата - здраво стори, нови локации, различни една от друга, представяне на нови противници, абе тия респаун голямо израстване, още се чудя как от титанфолеца, който е средняшка игра, следващото им заглавие вдига яко летвата. Тука, ще има още от същото, никво мислене и арени с чудовища, архаичен геймплей.
pseto avatar
pseto
24 януари 2020
Метъл плюс кръв плюс безмозъчно избиване на гадове в бързо темпо - нищо скучно в това. Други неща са скучните, ама да не връщаме старите теми на спор.

Макар че определено ще е добре в тази да има повече фатали, че в миналата ми втръснаха доста бързо, а бяха обвързани и с геймплей механика и трябваше да се правят задължително.

lyubohar avatar
lyubohar
24 януари 2020
Аз нямам рационално обяснение, особено предвид, че на Borderlands 3 се забавлявам много Но Doom ми беше адски скучен...Въпреки, че се кефех много на старите.
pepito avatar
pepito
01 февруари 2020
това не звучи добре, ако е като геймплея на стария...
pseto avatar
pseto
04 февруари 2020
Ако пак има 1-2 фатала, само това ще стане досадно, съгласявам се. Ама теоретично трябва да са си научили урока...
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл