hategame logo
Dota 2 с нов герой – Monkey King
пуснато на 13 август 2016 от pseto
monkey king dota
Тийзър за нов герой в Dota 2 беше представен покрай течащия в момента водещ турнир за играта The International. Видеото можете да видите долу, като ни показва Monkey King.

Героят ще бъде наличен съвсем скоро – по някое време тази есен. Така новините за Dota 2 феновете определено са добри. По-късно през август в играта се очаква още един персонаж, представен миналата година – Abyssal Underlord.

Всъщност е интересно, че Monkey King е първият наистина нов герой в Dota 2. Досега виждахме единствено версии на DoTA персонажи, пренесени във втората част. В което число влиза и Abyssal Underlord. Но Monkey King ще е първата истинска новост в Dota 2.

Иначе по-късно днес ще се проведе заключителният ден от The International. Така скоро ще научим кой ще спечели най-големият награден фонд в историята на електронните спортове.

Коментари
Macks avatar
Macks
15 август 2016
Аз нямам много голям опит в Дота (около 100тина часа "стаж" само), но този поразително много ми прилича на Phantom Lancer-а
Macks avatar
Macks
15 август 2016
То всъщност многото време отива заради дългите игри, които отказаха и мен, макар и пак на няколко месеца да ми се доиграва и да пускам играта. Иначе да научиш един герой според мен поне, не е толкова сложно (поне що се отнася до по-"лесните" за научаване). Една урса или Никс се учат за 10тина-15 игри.
pseto avatar
pseto
15 август 2016
Да, сто часа в Dota 2 са едно голямо нищо, определено. Аз след 60-ия започвах да усещам, че съм станал от инвалидната количка. Ама тея игри по час, час и половина всяка бяха deal braker-а за мен.

П.С. Макар че през уикенда едни приятни момчета от Китай станаха мултимилионери, трябва да драсна новината.

Macks avatar
Macks
15 август 2016
За мен ХотС е класи и над двете игри. (Лично мнение)
hyper avatar
hyper
14 август 2016
LoL го пуснаха преди 3 години *insert trollface*
Former Gaming Glory avatar
Former Gaming Glory
17 август 2016
Blizzard имат много проекти и но пуснаха маймунака в LoL преди това, сългасен съм с hyper.
RosenVL avatar
RosenVL
15 август 2016
Не го приемайте че се хваля , но и на Дотата и Лол-а има сериозен опит. Сега имам и накъде към 500 игри и на ХоС-а. За мене дотата е не балансирана и до някъде "broken". Няма да се обяснявам защо мисля така ,но доста мои приятели също смятат така(не казвам всички ).Въпреки това предполагам че Ултра феновете на Дотата ще ми скочат заради тези думи.

ПС: Лигата и ХоС-а са доста по интересни.

Казах (и спасих душата си)

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл