hategame logo
Netflix и с Dota аниме
пуснато на 17 февруари 2021 от pseto
dota 2 netflix
Да, определено Netflix са полудели по гейм адаптациите напоследък. Поредната от тях, която бе обявена, е свързана с Dota. Не само това – сериалът в аниме стил ще излезе съвсем скоро.

Dota: Dragon’s Blood ще е наличен на 25 март. Епизодите са 8, като ще проследи историята на Давион, който е dragon knight (и един от героите в Dota 2). Той ще срещне принцеса Мирана и „ще се замеси в неочаквано мащабни събития“. Можем да сме сигурни, че в сериала ще са включени и много от другите герои от Dota вселената.

За адаптацията ще е отговорно студиото MIR, известни последно с Voltron: Legendary Defender, който излезе отново в Netlifx. Друга популярна тяхна анимация е The Legend of Korra.

Сценарист и продуцент пък е Ашли Едуард Милър, работил по Thor, X-Men: First Class и Terminator: The Carah Conor Chronicles.

Коментари
LethianDream avatar
LethianDream
17 февруари 2021
Тези Нетфликс ще осерат всичко, жалко!
nightwarrior avatar
nightwarrior
18 февруари 2021
Мен ме радва как не ги е страх да омажат всичко. Изобщо не им дреме, че стават за смях и че мелето "нетфликс адаптация" просперира
pseto avatar
pseto
18 февруари 2021
Castlevania доколкото знам получи положителни отзиви, аз гледах 2-3 епизода май, ама по някаква причина не стигнах до края. Беше окей. Dragon's Dogma беше мега зле, приличаше ми на посредствено аниме от 80-те, озвучено от треторазредни актьори на английски. Издържахме 1-2 епизода с приятелката и толкоз. Даже май само 1. (Аз така и не доиграх Dragon's Dogma, но тя е превъртала играта.)

При анимациите някак шансът за успех е по-голям. Ама от друга страна - интересно ми е как ще пренесат точно Dota.

Макар че най-интересният въпрос все още си остава как се прави игрален филм по Minecraft.

LethianDream avatar
LethianDream
18 февруари 2021
В интерес на истината, клипчето не изглежда никак зле като аниме, може и да му хвърля едно око като излезе. Идеята ми е друга, че Нетфликс работи на принципа "Да има по много" и затова качеството страда, последният свестен сериал, който гледах там (и още не мога да догледам) е The Queen's Gambit, докато по същото време HBO разцепват с неща като The Outsider и Raised by Wolves...
nightwarrior avatar
nightwarrior
18 февруари 2021
Не съм гледал Castelvania, ама Dragon's Dogma-та беше тотал щета и озвучението и беше най-малкия проблем
pseto avatar
pseto
18 февруари 2021
Е то това им е моделът на Netflix, стрийминг услуга, трябва постоянно да има нови неща, ако няма - хората ще си кажат "За какво плащам тогава" и ще дръпнат шалтера. HBO също са платени, ама имат две десетилетия и половина филми и сериали. Някои от които супер класики. Човек винаги има какво да гледа (особено за втори, трети път). Netflix са по-нови и трябва да залагат на количеството.

Ся зависи човек колко е претенциозен, аз не съм на тема сериали, ако са средна ръка - супер. Даже по-добре, ако са средна ръка, защото ги гледам за фон - така хем не ме дразнят като вървят до мен, хем и не ми отвличат прекалено много от вниманието, защото знам какво ще се случи в 2/3 от времето. Мисля, че Netflix все пак са интересни заради това, че дават зелена светлина на всичко и излизат някои интересни неща тип 13 Reasons Why.

П.С. Raised by Wolves съм сигурен, че следващият сезон ще го омажат на сто процента.

Mitko6000 avatar
Mitko6000
18 февруари 2021
Псе, ще правят Minecraft филм, както направиха такъв по настолната игра Battleship.
igra4 avatar
igra4
19 февруари 2021
И аз бих направил такива филми по WoW, fortnite, на всяка идиотия, за да се нагуша с парите на балъците. Браво на човека който го е измислил това.
HighFist avatar
HighFist
19 февруари 2021
Няма продукция на Нетфликс, която да оценя с повече от 7/10, дори сериала с шаха.

HBO за своя сметка имат и 9-10/10, макар и по-стари.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл