hategame logo
Турнирът с най-голям награден фонд беше отменен
пуснато на 03 май 2020 от pseto
the international 2019
Турнирът The International за Dota 2 беше отменен. Надпреварата, която в последните няколко години счупи своите собствени рекорди за най-голям награден фонд, няма да се случи заради пандемията от COVID-19.

Всъщност към момента Valve единствено разкриват, че нямат дата за десетото издание на турнира, понеже с оглед на международната обстановка нямат увереността да предложат такава. Доколкото компанията си оставя вратичка, че е възможно да видим десетото издание на The International през 2020-a, то се отбелязва, че почти сигурно надпреварата ще се случи догодина.

Естествено голямата гледаемост на турнира идва от стриймване, като малцина са щастливците, които го наблюдават на живо. Но и във виртуалните спортове, точно както в реалните, атмосферата, която прави публиката е от голяма важност (а и все пак носи солиден приход).

The International е поредният отложен турнир в последните месеци. Покрай коронавируса куп надпревари бяха или спрени, или пренесени изцяло онлайн. Същото важи и за куп гейм събития - десетки бяха отменени в последния месец и половина.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл