hategame logo
Dota Underlords излиза от Early Access скоро
пуснато на 10 януари 2020 от pseto
dota underlords cover
Dota Underlords ще излезе от Early Access скоро. Играта дебютира през юни миналата година, но в недовършен вид. Изглежда обаче разработчиците са преценили, че заглавието е готово за своята 1.0 ревизия.

Тя ще дойде по някое време през февруари - точната дата предстои да се уточни. Преди финалната версия на играта пък ще има още един ъпдейт за нея.

Моментът за Dota Underlords 1.0 изглежда е най-добрият възможен. В момента заглавието губи своите играчи със солидна скорост - към декември броят им е спаднал с 90%, сравнено с пика на играта. Така една финална ревизия изглежда може да накара мнозина да се върнат към Dota Underlords.

Изглежда обаче проблемите в играта са от по-друго естество - неясната визия на разработчиците, които правят прекалено много значителни промени в играта за кратък период от време. Което не изглежда като най-добрата стратегия.

Коментари
LiquidSnake avatar
LiquidSnake
11 януари 2020
Тук се получава точно обратния ефект,променяш доста неща с мисълта че хората ще тръгнат да я разучават и преоткриват на ново,а всъщност обиват целия им опит и познания по играта.Според мен това е отблъскващо аз навремето така се отказах от Диабло 3.
pseto avatar
pseto
13 януари 2020
И това го има със сигурност. Но пък в Dota Underlords няма чак толкова за научаване и като цяло концепцията е една и съща, просто нонстоп менят баланса. Тъкмо ти хареса някоя стратегия и след 1 седмица я няма, цялата мета е сменена. Бих поигравал и аз, но разработчиците ми струва, че нямат някаква стратегия, а просто хвърлят зарове.
jenssn avatar
jenssn
12 януари 2020
Това не беше ли филмъ със League of Lamers
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл