hategame logo
Dota Underlords - добър представител на набиращия сила auto battler жанр
пуснато на 16 юли 2019 от pseto
dota underlords cover
Превръщането на мод в пълнокръвна игра беше успешен ход за Valve с Dota 2 - и изглежда студиото ще се пробва отново с Dota Underlords.

grafika
Графиката е средна ръка. Става. Върши си работата. Със сигурност ще са нужни повече визуални ефекти за разграничаване на случващото се на бойното поле и по-лесно разпознаване на различните герои. Някои от които са доста еднообразни на вид и могат да се объркат.
zvuk
Звукът... е едвам-едвам адекватен. Шумотевицата от битките не впечатлява и като цяло за мен беше по-добре да оставя играта без звук.
gameplay
На моменти - немалко такива - просто мразех Dota Underlords. Но истината е, че геймплеят е така направен, че винаги те държи на нокти. Стига да не се откажеш можеш да направиш обрат дори и да си на последни издихания. И тогава разочарованието от 40 минути, в които те премазват от бой бързо преминава в екстаз. Но и обратното е много вярно - понякога биеш солидно, преди късметът да се обърне срещу теб в края и тогава разочарованието е голямо. Но почти винаги е интересно.
ocenka
Въпреки уповаването си на RNG определено Dota Underlords е добра игра. Макар че може би е по-коректно да кажем и същото за мода - Dota Auto Chess, на който заглавието е базирано?

dota underlords 1

Почти във всеки от мачовете, които направих в Dota Underlords поне по няколко пъти си казвах - "Мамка му, мразя тази игра, мразя я". Но също така поне по няколко пъти в същите тези мачове, когато генераторът на случайни числа, или накратко RNG, беше на моя страна си казвах - "Абе, не е толкова зле, има и тактика тук".

В крайна сметка бих казал, че Dota Underlords е интересен представител на един жанр, който явно ще става все по-популярен - chess auto battler-ите, вдъхновени от мода за Dota 2 с название Auto Chess. Все пак има един проблем, значителен, който може да направи играта неподходяща за мнозина - в нея има колосално количество шанс. Дотолкова, доколкото на моменти човек, че изходът на даден мач е тотално извън ръцете му... но за това после.

Понеже сега е време за едно пояснение - що е то chess auto battler?

Всеки, който някога е виждал мобилна игра има идея за концепцията. Избирате екип от човечета и ги пускате да се бият срещу други човечета. Вие нямате какъвто и да е контрол по време на самата битка - само гледате като воайори и се надявате на най-доброто. В случая на Dota Underlords обаче всичко се развива на класическа шахматна дъска, на която трябва да позиционираме своите единици възможно най-ефективно.

dota underlords 5

Основната концепция е съвсем простовата. Абсолютно недъгавият, неясен и абсурдно лаконичен tutorial на Dota Underlords ни представя основата. А именно - ние започваме всеки мач, избирайки само едно геройче. В момента заглавието има 50, базирани на персонажи от Dota 2. В първите три рунда се бием с крийпове, като те служат за подгрявка. След всеки рунд трупаме малко опит и получаваме златни монети. С парите си купуваме герои. С натрупването на опит вдигаме нива, което ни позволява да вкарваме повече персонажи на бойното поле.

Така след третия рунд имаме 3 геройчета. Обикновено след четвъртия рунд броят им скача на пет (особено ако се възползваме от опцията да купим 5 точки опит срещу 5 злато). Максималният брой на героите, които можем да имаме на бойното поле е 10, като финалните нива са практически невъзможни за стигане, без да си купуваме експириънс със злато.

От което идва и първото основно нещо в Dota Underlords - икономиката. Или за какво да изхабим парите си. Героите са разделени на 5 tier-а, като струват толкова злато, какъвто е tier-ът им. Но пък интересно колкото по-висок левъл сме, толкова по-голям е шансът да ни се паднат единици от по-високо ниво. Има и още една уловка - след края на всеки рунд получаваме избор от само 5 героя, които да си купим. При положение, че както споменах те са 50. Тоест шансът да видим точно онова, което ни трябва в момента не е много голям. Ние можем да сменим петте налични героя в даден момент с други - но това ни струва 2 злато.

dota underlords 8Три героя с една звезда образуват един такъв с две... отне ми време, докато го науча, а без тази ценна информация шансът ви за победа е нулев (но поне като имате два налични героя от тип има ясен индикатор като на скрийна горе кога ъпгрейдът ще се случи)

А, да, има още един момент - колкото повече злато имаме, толкова повече кинти взимаме от лихви. Ако имаме 10 злато - печелим една паричка. Максимално можем да взимаме 5 злато на ход, ако имаме 50 в банката. За да съберем толкова пък ни е нужно да имаме някаква композиция от герои, с която да се справяме прилично в средните рундове - не е задължително да печелим всеки от тях, но важното е да не ни пребиват като кучета, отнемайки ни много кръв.

А като стана дума за това - в началото на мач имаме 100 точки кръв. Печелейки рунд ние нанасяме толкова щети на противник, колкото звезди имат нашите оцелели единици. Тоест ако сме взели някоя пирова победа и имаме един войник с 2 звезди или дори по-малко, 1 звезда, то правим 1 щета на врага ни (в ранните рундове, по-нататък се добавя минимум от 1 или 2 демидж плюс звездите на героя). Все пак дали ще е 1 демидж или 3 - това е почти нищо в Dota Underlords. Но пък ако изметем пода с някого и имаме да кажем останали живи 7 единици с по 2 звезди, това си е 14 демидж. Така трябва преценяваме кога можем да пестим пари и кога сме прекалено слаби и ни е нужно да инвестираме в единици, за да се закрепим в мача и да не загинем.

Говорейки за звездите на всяка единица ще упомена нещо ключово, което tutorial-а на Dota Underlords изобщо не ни казва. Когато купим 3 единици от еднакъв вид (с по една звезда), те се комбинират в една такава с две. Три единици с по две звезди пък (или общо 9 с по една) формират най-силните герои с три звезди. Този ранг е ключов в Dota Underlords. Героите удвояват точките си кръв, демиджа си и ефективността на своите умения с всяка следваща звезда. Така единици от tier 4 или дори tier 5 (където е почти невъзможно, освен ако нямате мега луд, брутално див късмет, да си направите герой с 3 звезди) стават нечовешки добри, когато се ъпгрейднат, понеже имат по-високи базови кръв и демидж и често по-хубави умения.

Лично на мен ми отне известно време, докато науча как се вдигат звездите на войниците и се чудех защо компютърът ме пребива като кучка дори на нормалната трудност, когато тренирах за онлайна. Но именно ъпгрейдът на героите е адски важен.

dota underlords 7

От една страна някъде в "ранната средна" част на мача е нужно да имате герои с по 2 звезди, понеже онези с по 1 умират от по един шамар, особено ако са от ниски tier-и. Но от друга - адски, адски, адски важно е да не се увличате и да започнете да натискате бутона, струващ 2 злато за смяна на наличните единици за купуване. Поне аз откакто си изградих навик преди ендгейма да не го натискам повече от 1-2 пъти започна да ми връзва повече и по-често да завършвам в топ 4 (в Underlords не е толкова важно да спечелиш, всяко измежду челните четири места дава достатъчно точки, за да вдигнете ниво в онлайна, от друга страна ако си между 5-8 място губиш такива, като естествено ако си първият елиминиран го духаш най-здраво).

Това, общо взето, са ви основните неща, които трябва да знаете за Dota Underlords. Които ще ви спестят много нерви, повярвайте ми, ако тръгнете да цъкате играта. Понеже tutorial-ът на заглавието е скандално лош и ни показва само най-най-повърхностния слой. "Това са ви героите, тука ги слагате на шахматната дъска и те се бият, в рундовете с крийпове получавате предмети, които да им екипирате, ами, късмет, оправяйте се оттук нататък". И човек след някакви часове отключва ключови неща. Например че колкото по-високо е нивото ни, толкова по-голям е шансът да получим по-хубави единици. Или че има такова нещо като лихви, когато имаме над 10 злато.

Като цяло презумпцията на Dota Underlords често е, че ние сме играли Dota Auto Chess и мигрираме от едната към другата. Заради това има и tutorial, колкото да се отбие номера. И други досадни елементи, например че няма никакви шибани tooltip-ове, когато изберем с мишката да кажем някоя статистика. Героят ми има 5 или 10 броня... добре, какво прави тази броня? С колко намалява щетите, които получавам? Elusive персонажите меле атаки и магии ли могат да избягват или и магии? Всички тези неща не са ясни... то и в момента аз не съм сигурен за всичко!

dota underlords 2Героите от tier 5 определено са най-силните и могат да обърнат мач във ваша полза... но запояват да се появяват към ендгейма

Както и да е обаче. Не съм тръгнал да говоря за най-важното - имаме разни геройчета, нали? Но как да ги подберем из бойното поле?

Всеки, който някога е играл тактически игри има представа, че е добре отпред да има разни танкове да държат фронта, стрелците и магьосниците зад тях, за да направят спокойно на решето противниците, а пък асасините трябва да успеят ефективно да се промъкнат зад вражеските магове и да ги направят на пастет. Е, всичко това е валидно в Dota Underlords. Но има и други елементи.

Тъй наречените алианси на единиците. Всяка от тях има по два такива - с малки изключения (когато са налични три). Колкото повече единици имаме от алианси, толкова повече бонуси получаваме. В момента например троловете са леко небалансирани и доста вървежни, понеже увеличават скоростта на атака на всички единици ако са в пълен комплект (4 броя). Колкото повече магьосници имаме, толкова повече намаляваме резистенцията на противници към магически щети; brawny единиците получават повече кръв, ако имаме две или четири бройки от тях; асасините имат шанс да направят значително по-голям демидж и тъй нататък.

Въпросните бонуси се получават според броя единици, налични от даден алианс. Бойците може би са десетина и получават броня ако имаме 3, 6 или 9 от тях на бойното поле. Драконите пък са само 3 броя и там бонусът идва, ако имаме поне два налични дракона. Имаме и само 2 героя от blood bound алианс, където пак бонусът идва ако и двете са на бойното поле.

dota underlords 15Когато победите крийповете в неутралните рундове можете да изберете предмет като награда - имащ или масово действие за единици от даден тип, или подсилващ само един герой

Правилното подбиране на алианси е от ключова важност. В общия случай крайната специализация не ни носи особен успех. Например ако решим да сложим 9 бойци на бойното поле или 9 асасина. Трябва така да балансираме билда си, че да имаме и единици, които да държат фронтовата линия - обикновено бойци или рицари (които получават damage resist, ако са едни до други), и такива, които да правят щети. Това може да са стрелци, комбинирани с четирите трола за яко бързи атаки или пък магове с AoE, които ако не бъдат елиминирани с темпо могат да направят противниковия отбор на пихтия като стой та гледай (понякога и в ендгейма цял отбор може да бъде изтрит от шахматната дъска за секунди с правилното AoE).

Предметите, за които споменах накратко също играят важна роля в Dota Underlords. В играта има може би 6 вълни с крийпове, ако не се лъжа (освен началните три). При всяка от тях получаваме предмети - или такива, които можем да екипираме на някоя единица, или пък такива с общо действие за даден алианс. Вторите могат значително да подсилят един билд. Например онзи, даващ по-бърза скорост на стреляне на всички единици до тролове (които поначало дават бонуси за това!). Или пък любимото ми Age of Chivalry, при които на всеки рицар, който имаме, даваме 10% damage reduction на всички не-рицари (което, докато кача ревюто, беше леко променено и вече влияе само на единици, стоящи близо до рицари!). Така при четири броя например, държащи ни фронтовата линия взимаме 40% reduction на останалите единици, което е брутално добър бонус!

Уловката е обаче, че при предметите може да ни се падне нещо яко и силно, може и да ни се падне някое говно. Всъщност получаваме 3 предмета и избираме кой от тях да вземем. Но късметът е с нас в едни моменти, в други ни обръща гръб и ни показва задника си.

Което всъщност е основното нещо, което в голямата си част може да се каже за геймплея на Dota Underlords. В него има много късмет и на моменти играта прилича примерно на секса. Или на социо-културния ти статус. Опитваш се да направиш най-доброто с това, което имаш!

dota underlords 6

Онази идея, с която можете светкавично бързо да се разделите е, че ще можете да играете с един-единствен билд. Или че можете да изберете нещо от интернет и да го следвате дословно. Не! Нямате никакви гаранции, че между рундовете изобщо ще получите героите, които искате в даден момент. Или че ще можете достатъчно бързо да ги качите до две звезди... или че изобщо до края на мача ще имате и един герой с три звезди! Често чакате 4, 5 рунда и въртите като невидели ролетката, сменяща петте ни героя с надеждата да дойде точно онзи, който да приключи моментния ни билд. Него обаче го няма и нас ни бият като кучки през рундовете.

Късметът в Dota Underlords е фактор и това няма как да се отрече. Понякога някой от нашите 7 опонента просто получава всичко, което му е нужно просто ей-така. Имаше случай, в който още в 5-ия или 6-ия рунд някой имаше герой с три звезди. Което означава, че някъде от 15 показани на този пич единички е имало 9 от един вид! Шансът за това в Dota Underlords е почти космически. Но се случва!

И доколкото ако късметът е с теб в началото на играта не е толкова важно, то ако точно накрая дойдат най-правилните герои... можеш или да спечелиш, или да загубиш - в зависимост от коя част на барикадата си.

Въпреки това ревюто няма да е с хейт нотка, защото късметът в Dota Underlords... се обръща и се обръща често! В някои случаи ти тръгва много добре в началото на играта и натрупваш някакви парици, млатиш останалите и всичко е прекрасно. Но изведнъж някъде към средата нещата се обръщат, твоите опоненти засилват своите билдове. На теб ти се падат постоянно недъгави герои. И в крайна сметка както си бил лидер в играта почти всички рундове... така завършваш на четвърто или дори пето място! Просто ей-така.

dota underlords 9В началото започвате само с един герой

Дори и последната игра, която направих - през цялото време доминирах и бях на първо място. Всички измряха, аз накрая имах към 70 кръв, вторият беше останал на около 10-15. Трябваше ми да взема една битка и да го изкарам от мача! Да, ама не. Пичът си беше наредил билда, моят беше по-слаб, явно имаше и повечко късмет, щото имаше герои с по три звезди, но от друга страна го видях, че си пести парите повече от мен в средните рундове, тоест е можел да върти повече ролетката към края... така приемам, че шансът не е бил толкова ключов и ме е бил с тактика. Та както водех цял мач, така завърших на второто място. Ама и по-зле може да се падне. Може няколко човека да наредят всичко в края и тогава вместо да си в топ 4... изпадаш на пето или шесто.

Да, когато тръгне зле просто псуваш. И казваш - "баси тъпата игра и баси тъпото RNG". Но трябва да продължиш да играеш. И да се опитваш да направиш най-доброто с героите, които ти се падат. Стига да не се отказваш винаги имаш шанс да обърнеш нещата!

Адски много хора, явно добили вредни навици от Dota 2, напускат играта някъде към средата или дори преди това, ако не им тръгне добре. На мен това ми е странно. Да се надяваш на силен старт и да мислиш, че той то носи гарантирана победа в Dota Underlords е абсурдно. Защото напусне ли те късметът накрая можеш дори и да не се доредиш до топ 4. Като в случая, описан горе. Да, ако си достатъчно добър играч, играеш разумно и не си харчиш парите, натискаш докато си силен и инвестираш само когато е нужно - тогава можеш и да изкараш цялата игра на водеща позиция. Но това се случва сравнително рядко. И е нужен късмет. Да, уменията са от значение. Разумната игра е от значение. Без да имаш идея как да направиш приличен билд си за никъде. И без да имаш идея как да се възползваш и да не бъдеш пречукан, ако играта почне да ти пуска кофти герои. Всъщност дори и да ти се падат добри герои - ако не знаеш какво да правиш пак можеш да се издъниш (въпреки че ако всичко ти е на три звезди няма чак такова значение дали имаш някакъв солиден билд или напротив - просто мачкаш).

dota underlords 16

Нека кажа все пак, че за мен са нужни някои промени в Dota Underlords. Според мен трябва да има по-голям избор от герои през рундовете. Може би 7-8, а може би и повече. За да може да има по-голям акцент на билдовете, отколкото на късмета.

Предполагам това е направено, понеже особено баланс към момента няма. Почти всички се опитват да се сдобият с четирите трола заради бруталните бонуси, които дават. Ако не това се гонят магьосниците. Чието AoE е мачкащо. А защо не и тролове, и магове (което е леко glass cannon билд, щото или изораваш противника, или той те изорава). Или тролове и някакво меле. И магове и някакво меле. Мисля, че това най-често се случва в Dota Underlords в момента и доста персонажи просто остават някъде там, в тъча, сякаш са третите вратари във футболен отбор. Колкото и да пробвах различни и по-креативни билдове - толкова повече ме начукваха в гъза. И завършвах дори последен и предпоследен. В игра, в която съм събрал рано четирите трола пък почти не съм завършвал извън топ 4.

И другото нещо - уж се води, че в Dota Underlords колкото по-често се избира някой герой от всички останали, толкова по-малък е шансът да ви се падне. Което звучи логично. Предполагаме, че има някакъв максимален брой копия от даден персонаж. Сякаш се раздават карти от тесте. Сякаш се играе покер. Знаеш, че ако имаш 3 аса няма как някой друг да има повече от максимум едно асо. Да, но не.

dota underlords 4Един от неутралните рундове с крийпове

Много пъти си избирах герои от нисък tier, които никой друг от противниците ми нямаше. Никой! И играта просто не ми даваше нито един брой от тях в продължение на куп рундове. От друга страна тъй желаните тролове можеш да ги видиш в примерно 3-4+ човека с по две звезди всеки. Тоест не изглежда, че има някаква система за контрол на търсене и предлагане. А щеше да е добре да е налична такава! Защото така човек ще се опитва да прави нещо различно, а не обичайното. Ако знам, че всички се прицелват в едни герои, а други игнорират - аз бих играл с тях. Дори и да са по-слаби. Но под презумпцията, че ще ги развия до повече звезди. Това не се случва.

Ето, последната игра, която направих - специално погледнах всички други играчи на масата дали имат човече, което ми трябваше. Никой нямаше нито една бройка! Същевременно играта отново и отново не ми го осигуряваше. Сигурно 5-6 рунда. Това е тъпо и има нужда от ребаланс.

Да, нека кажа, че само докато писах ревюто се появиха пачове, които разджуркаха доста нещата. Разработчиците действат. По-силните алианси се нърфват. По-слабите се бъфват. Част от нещата, които написах в ревюто може да не са 100% коректни дори и след няколко дни. Ако четете някакви тактики само отпреди 3 седмици - те вече са тотално променени днес! Онова, което се е считало за имба не е. И обратното. Примерно троловете в началото не даваха скорост на атака на всички единици. Поради която причина бяха посредствени. След един пач почнаха да се ползват масово.

dota underlords 13

Което все пак е хубаво. Защото дори нещо да е имбаво днес, утре няма да е. И трябва да можеш да влизаш в повече комбинации. И да мислиш с главата си. Трябва да разбираш цялостната идея на играта.

И все пак - колкото и да е прилична основата на Dota Underlords, то прекалено голямото уповаване на късмета не ми се нрави изобщо. Просто на моменти виждаш, че на някой му е вързало и няма какво да направиш. Примерно хора, които хем имат идеални единици на по две-три звезди, готов имбав билд, хем и са на висок левъл (което означава, че всичко им се е падало от първия път, че и са имали остатъчно злато, че да си купуват по-висок левъл от другите на картата). В такива случаи просто няма какво да направиш. Няма значение колко си добър и колко разбираш играта. Тя просто е преценила, че на някого ще му даде всичко и толкоз. Ти го духаш. Да, не значи, че трябва да лийвнеш. Все още имаш шанс за топ 4. Но все пак е неприятно, когато видиш колко връзва на някого...

Като съм тръгнал с критиките - имам и още. Дължината на мачовете е основната например. Нямам идея как биха могли да се съкратят - може би ако има по-малко хора в тях например? Но сега с 8 души една среща продължава 40, 50, 60 минути. И то четиредесет е най-ниското число! Ако случайно нещо се развие супер бързо или има 1-2 лийвъра. А един час за една партия... е много, шибано много. Някога заебах Dota 2 заради това. Просто един час да мъчиш някаква една среща е много, особено в днешно време, когато всичко става бързо.

dota underlords 11Играта спокойно може да ме предупреждава с този текст всеки път, когато откаже да ми пусне последната единица, нужна ми да образувам герой с три звезди

Изобщо не говоря колко ужасно гадно е, ако както всичко върви наред - изведнъж нещата се обърнат някъде към 40-тата минута и в последните 20 минути видиш как бавно се изплъзваш надолу в местата, докато играта ти дава скапани единици и най-накрая завършваш примерно предпоследен. Направо като ритник в зъбите си е всичко това. Влиза ти под кожата. Водиш свободно, всичко върви добре и изведнъж - бам, точно накрая всичко се преебава.

Което пък те кара да пуснеш веднага един мач с идеята, че всичко ще е по-добре. И изведнъж е станал 1 часа в работен ден, а ти трябва да станеш в 7 и нещо. Е, да, играта може да е зарибяваща. Но обикновено зарибяваща - защото те е изнервила с поредното шибано RNG и искаш някакъв реванш, преди да си легнеш. Поне така да завършиш в топ 4...

Има и други проблеми. Част от формациите са прекалено чийзи в момента. Споменах, че можеш да редиш единиците както искаш на шахматната дъска, нали? Но някои комбинации са просто прекалено добри. Например всички squishy-та да се наредят близо до стената, а танковете пред тях. Ако някой ползва асасини (които се телепортират зад противниците на първото свободно квадратче), това означава, че те ще идат точно пред танковете и ще станат цели на атаки първи. Размазани като мухи в предното стъкло на автомобил, движещ се по магистрала. Всъщност при достатъчно силно AoE тази формация не се контрира лесно, освен с друго АоЕ. Което означава, че който има късмет да събере първи достатъчно мана може да спечели.

dota underlords 12

За мен няма нищо "тактическо" в това да сплескаш единиците в ъгъла на дъската - то това е най-логичното, което всеки би направил. Мисля, че трябва да се работи по диверсифициране (например да има отделни квадратчета, които дават по-големи бонуси на дадени едници или нещо от рода, за да се гони създаването на по-разчупени формации?).

Друг минус е и поведението на нашите войници често е абсурдно. Нерядко асасините, които могат да се телепортират из бойното поле, необяснимо спират да бият някой противник и заминават в другия край на картата. А понякога този враг е почти умрял! И понякога той обръща мача. Нерядко единиците ни променят целта си по нелогичен начин. Нерядко сякаш нарочно ако имат избор започват да бият точно по онези, които имат най-много кръв и са танкове, сякаш за да изпуснат нарочно рунда ни! Супер често също без видима причина герой бие даден противник, оставя го на един удар и минава към другия! Забавно е, че с едни и същи армии и еднакво разположение някои мачове могат или да са пирови победи с една останала жива единица, или единият да размаже другият, или пък обратното. При което... нещата пак опират до късмета.

И още нещо - Dota Underlords го има и за телефони, но с тези 60-минути мачове е абсурдно да се играе така. То една обедна почивка няма да ви стигне за един сеанс! Тук говорим ако изобщо заглавието ви тръгне на устройството. Играта е адски зле оптимизирана и лакома за ресурси. Така ако нямате топ смартфон е вероятно да цепи и да е едвам-едвам играема единствено срещу компютъра.

Но преди финала един плюс - играта е сто процента безплатна. В нея към момента даже нищо не може да се купи! Не знам какъв ще е пазарният модел, говори се за скинове в момента. Което ще е окей... щото Dota Underlords лесно може да иде на pay-to-win. Макар че от друга страна ми е интересно как ще проработят скиновете - при все, че няма гаранции дали любимият ти персонаж изобщо ще ти се падне в някой мач! Едва ли ще е приятно да дадеш кинти за скинове на 5-6 героя, от които не можеш да събереш редовно повече от 2-3 в мач...

dota underlords 14

Както и да е. Минавам към заключението. Което е, че Dota Underlords е приятна игра, особено ако решите да вниквате в нея. Стига да не се изнервяте от RNG-то, което е много по-лесно да се каже, отколкото изпълни, и стига да издържите на нуждата да напуснете мача, когато късметът не е с вас ви очакват и приятни моменти. Определено има тактика. Определено се вижда кои играчи могат да се адаптират и кои са решили да играят с един билд, който е видно, че не могат да завършат, но те продължават с телешка упоритост да гонят. И умират заради това.

Все пак прекалено голямото влияние на късмета няма да се понрави на всички. Като едно. Като второ - дългите мачове, в които постоянно трябва да киснете пред монитора, за да не изпуснете нещо също няма да се харесат на мнозина.

Накратко - Dota Underlords е приличен представител на жанр, който ми се струва, че тепърва ще набира популярност. Особено и при все, че и League of Legends представи своя Teamfight Tactics, който също е базиран на Dota 2 Auto Chess. Но има много работа да се свърши по заглавието.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл