hategame logo
Dr. Mario World със слаб старт
пуснато на 15 юли 2019 от pseto
dr mario world
Dr. Mario World е записал слаб старт. Поредната мобилна игра на Nintendo - от онези, които компанията ни обеща, че никога няма да направи - е записала приходи от едва 100 000 долара за 72 часа.

Това сама по себе си не е ниска сума. Но за титан от мащаба на Nintendo - определено да. Особено и като се има предвид, че всички други мобилни заглавия на компанията се справяха по-добре. Включително Super Mario Run (записал 6.5 милиона долара за три дни), Animal Crossing (1.4 милиона за три дни) и дори Dragalia Lost, който имаше ограничен дебют, но все пак приходите възлизаха на 250 000 долара.

Естествено три дни не са изцяло показателни - приходите могат да започнат да идват и след това. А и кой знае, Dr. Mario не е от най-популярните серии, което вероятно също е оказало влияние.

Тъй или инак навлизането на Nintendo в мобилния сектор е по-скоро със смесен успех. Да, има успешни игри - но несъмнено японската компания очакваше доста повече от пренасянето на свои големи серии за смартфони и таблети.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл