hategame logo
Super Mario Run се продава под очакванията
пуснато на 24 март 2017 от pseto
super mario run 3
Super Mario Run може да се похвали с над 78 милиона сваляния – едно определено страхотно число, особено и като имаме предвид, че до миналата седмица играта беше налична единствено за iOS. И въпреки това заглавието не е било достатъчно успешно според Nintendo.

„Super Mario Run просто не оправда очакванията ни във финансовия си аспект“, отбелязва Тацуми Кимишима, шефът на Nintendo. Той обаче не разкрива какви точно са приходите от играта.

Super Mario Run струва около двайсетина лева. Макар че заглавието може да се пробва безплатно, то много рано стигате до момент, до който или трябва да кихнете някой и друг лев, или да спрете дотам.

Подходът е различен от обичайния free-to-play, като е напълно възможно да е бил прекалено объркващ за мнозина. Тъй или инак според неофициални данни от всички 78 милиона сваляния е възможно само 4 милиона души да са платили за Super Mario Run.

Интересно е обаче, че Nintendo продължава да защитава пазарния модел на заглавието и няма намерение да го променя. Но дали продажбите ще се увеличат скоро?

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл