hategame logo
Dust 514 може да се сдобие и с PC римейк
пуснато на 04 май 2014 от pseto
dust 514 2
Миналата година се появи безплатният шутър Dust 514, ексклузивен за PlayStation 3. Играта е част от Eve Online вселената, като ви предлага нещо интересно – връзка между космическия елемент на основния MMO продукт с наземни пехотински битки.

Самият мен Dust 514 не ме впечатли, а и мнозина други не харесаха шутъра. Самите разработчици CCP Games признават, че е имало какво да се желае. Всички уроци обаче ще бъдат взети под внимание за заглавие, което се прави в момента – Project Legion.

За какво става дума ли? Версия на Dust 514 за PC. Играта е в „много ранен стадий на разработка“ към момента, като дори не е сигурно дали някога ще бъде завършена. Все пак се потвърждава, че говорим за продукт, който е част от новата Dust вселена.

В резултат ще е възможно онези, които са прекарали много време пред PlayStation 3 версията да пренесат своите данни и за PC варианта. Заедно с това се обещава, че в Project Legion ще има по-голям акцент на отворения свят, за разлика от затворения и ограничен Dust 514.

Като цяло, интересна новина. А и самият аз продължавам да твърдя, че мястото на шутърите е за персонални компютри. Все пак, дори и Project Legion да бъде реализиран, ще има дълго време да се изчака до пазарния му дебют.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл