hategame logo
Dust 514 с официален дебют на 14 май
пуснато на 29 април 2013 от pseto
dust 514 1
Един от най-интересните проекти в последните години – шутърът Dust 514 – ще дебютира официално на 14 май. Това разкриват разработчиците на играта CCP в социалната мрежа Twitter.

Интересно е, че това ще е първата игра на гейм студиото от 2003 година насам, когато те пуснаха Eve Online. Космическото MMO с отворен свят и до ден-днешен се ползва с изключително висока популярност.

Именно свързаността с Eve Online е най-хитрият елемент в Dust 514. Шутърът ще се развива във вселената на космическото MMO, като действията ще се случват в едно и също време. Така ще е възможно някой силен съюз от Eve да нападне дадена планета от космоса, като в същото време вие водите престрелки от първо лице в Dust 514.

Съвсем скоро ще разберем дали тази амбициозна връзка между две различни игри ще проработи. За съжаление на доста хора обаче, Dust 514 ще е наличен единствено за PlayStation 3, тъй че притежателите на Xbox360 и PC ще останат с пръст в уста. Добрата новина е, че шутърът е напълно безплатен за сваляне и игра. Въпреки наличието на микроплащания, те няма да ви осигуряват предмети, които не могат да бъдат купени/спечелени по стандартен начин.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл