hategame logo
Джон Ромеро ще прави нов шутър
пуснато на 12 август 2014 от pseto
daikatana 1

След Daikatana – един от най-големите провали в гейминга изобщо – Джон Ромеро дори не си е помислял да направи шутър. В момента обаче, едно от някога най-известните имена в индустрията готви подобно заглавие.

Ромеро не разкрива за какво става дума, но можем да спекулираме, че е шутър от старата школа. В крайна сметка, напоследък подобни игри започнаха да привличат все по-голям интерес.

Отделен въпрос е дали самият Ромеро все още може да прави качествени FPS игри. Последното успешно негово заглавие например беше... Facebook игра от типа на FarmVille.

Все пак, когато един кадър като Ромер е бил дизайнер/програмист за култови класики като Doom, Quake и Wolfenstein 3D, то можем да следим неговите начинания, нали? Дори и да си е навлякъл доста негативна слава с Daikatana…

Коментари
Nreth avatar
Nreth
12 август 2014
Боже....ужасен съм
pseto avatar
pseto
12 август 2014
Може, може... защо ли пък не. А може и просто да е чакал времената, в които отново да започне да се говори за шутъри от старата школа. Отне дълги години, всъщност... но ето, че го доживяхме.
hyper avatar
hyper
12 август 2014
Може би не е правил шуутър от 10+ години, защото е бил затворен в стая и разсъждавал какво прави едни шуутър добър и сега той и екипът му ще направят най-великия такъв?
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл