hategame logo
ЕА тийзва нова екшън игра с „невиждани“ механики
пуснато на 14 ноември 2017 от pseto
ea motive
Преди време EA обяви, че се кани да прави екшън-приключенски игри с отворени светове, подобни по мащаб на Grand Theft Auto V. Една такава бе обявена – Anthem. Друга пък, разработвана в студиото Motive засега остава обгърната в мистерия.

Именно това заглавие бива тийзнато от EA. Финансовият шеф на компанията Блейк Йоргенсен споделя, че проектът ще предложи „геймплей механики, които играчите едва ли са виждали досега“. Той добавя, че над 100 разработчици влагат цялата си креативност в проекта – което звучи страхотно на думи.

И все пак – трябва да видим какво ще ни покаже Motive. Шефката на студиото Джейд Реймънд познаваме като продуцентка на първите няколко Assassin’s Creed игри, а също и Watch Dogs. Което означава, че има достатъчно опит - но какво ще ни представи този път?

В последно време обаче EA залива в катастрофална степен игрите си с микроплащания. Така е много трудно да повярваме, че каквото и да измислят няма да бъде омазано от loot box-ове или тестета с карти, които могат да се купят с реални пари.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл