hategame logo
Експанжъните на Assassin's Creed Origins излизат до март
пуснато на 18 януари 2018 от pseto
assassin's creed origins 23
Вече знаем, че през януари ще се появи първият експанжън на Assassin's Creed Origins - The Hidden Ones. Неговата дата всъщност е много скорошна - 23 януари. Но какво друго можем да очакваме откъм добавки за иначе много добрата игра?

Допълнителните експанжъни ще са два - един през февруари и един през март. Като пролетната добавка определено звучи много по-интересно. Тя ще включва цяла нова зона - The Valley of the Kings, а заедно с това можем да очакваме и доста по-високо максимално ниво - 55 (в оригиналната игра е 40, а пък The Hidden Ones вдига летвата с пет пункта).

Естествено ще са налични множество нови куестове, крепости за превземане, предмети и други - на теория The Valley of the Kings трябва да ни предложи едни десетина часа съдържание.

The Valley of the Kings и The Hidden Ones са част от сезонния пропуск на Assassin's Creed Origins, но пък могат да се купят и отделно.

Другата добавка е безплатна - Discovery Tour. Тя ще е налична на 20 февруари, като ни дава възможност да обикаляме древния Египет с образователна цел. Което също не звучи никак зле - особено и при разнообразието на градове и пейзажи в играта.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл