hategame logo
Assassin’s Creed Origins с близо двойни продажби над Syndicate
пуснато на 13 февруари 2018 от pseto
assassin's creed origins 19
Assassin’s Creed Origins може да се похвали с близо два пъти повече продажби от своя предшественик - Assassin’s Creed Syndicate. Именно това ни споделя Ив Гиймо, шефът на Ubisoft.

По време на финансовите резултати на компанията той отговаря на въпрос как се харчи последното издание във франчайза. По традиция Гиймо не споделя конкретни числа – тези за Assassin’s Creed Syndicate също не са известни.

Но за пореден път се уверяваме, че приключението на Байек е успешно не само откъм отзиви, а и в комерсиален план. Което несъмнено най-силно грее Ubisoft.

Иначе в момента за играта се очакват още експанжъни, които ще ни осигурят още часове пред Assassin’s Creed Origins. Всъщност и този месец излезе една добавка – The Hidden Ones.

Коментари
Veluvian avatar
Veluvian
14 февруари 2018
Нормално е търговецът да си обича печалбата, но заслужават за свършената работа. Байек е най - човешкия от всички асасини, толкова психологически достъпен, че сякаш не е герой от видеоигра, а срещнат човек от улицата. Разбира се героичен, не какъв да е.
pseto avatar
pseto
15 февруари 2018
Да, учудващо добър е, и то не само заради просто перфектното озвучаване (което все пак играе огромна роля). Рядко се случва в игри да има балансирани и реалистични персонажи, които да не се лашкат в карикатурните крайности.

Абе, доста са си поиграли Ubisoft, за да докажат, че могат да правят нещо повече от игри на килограм. Въпросът е дали ще се продължи в това темпо. Понеже съмненията ми, че Far Cry 5 ще влиза в категорията са огромни.

rosniak avatar
rosniak
14 февруари 2018
Ако питате мен- аз съм по-доволен да получаваме Ac през 2-3 години, ама да е качествено продължение, защото самата история и игра има нужда от време. Са, игрите с Ецио и историята около Дезмънд беше добре направено/реализирано, но точно и това- да завършат тази нишка от Ac им/ни докара умора на всички ! Щото от там нататък си потръгнаха л****а
nightwarrior avatar
nightwarrior
14 февруари 2018
Като положиш повече усилия, играта ти се купува повече, кой да предположи
pseto avatar
pseto
15 февруари 2018
Не мисля, че въпросът е толкова в усилията, колкото в наличното време. Предполагам всеки от нас се е срещал с подобен казус в работа (аз например - много често ). Ако имаш X време можеш да направиш нещата както трябва, само че обикновено имаш X/2 време или още по-малко и съшиваш с бели конци онова, което можеш в даден срок.

Лошото е, че игри - и всяка форма на изкуство, всъщност - не могат да се правят за срок. Или поне не някакъв брутален тип "октомври да е готова, живи, умрели". Отнема време да се доизпипат нещата, а да не говорим, че е съвсем нормално да изскачат някакви яки идеи и ако няма време да се интегрират... липсват иновации. И то всъщност едногодишните срокове виждаме до какво водят в общия случай... брутална стагнация. За някои серии като Call of Duty може да работят, ама за други няма как.

nightwarrior avatar
nightwarrior
15 февруари 2018
Смятам, че едното е производно на другото. Не се полагат достатъчно усилия, защото няма време да се положат. Затова и донякъде се надявам за FC5.
lyubohar avatar
lyubohar
16 февруари 2018
Освен изкуство, това е и бизнес. Скъпоплатените им програмисти имат да получават заплати. Трябват редовни приходи. Такава голяма и тежка компания няма как да харчи за разработка и да чака възвращаемост след 2-3 години. Не работят така този тип компании. Отвреме навреме правят нещо, което има стойност и извън чистата печалба, но по-скоро е късмет. Подобно внимание към детайла и инвестиране на достатъчно време може да се очаква от нови, прохождащи компании с достатъчно голяма инвестиция за първи проект, или някакъв кикстартър стартъп. След което и те влизат в корпоративни рамки и почват да гонят годишни таргети.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл