hategame logo
Туристическият режим на Assassin’s Creed Origins идва следващата седмица
пуснато на 15 февруари 2018 от pseto
assassin's creed origins discovery
От немалко време знаем, че Assassin’s Creed Origins ще има туристически режим, в който можем просто да се разхождаме из античния Египет и научаваме повече подробности за културата в него, без да мислим за нападащи ни диви зверове или бандити из света на заглавието.

Е, сега знаем и точната дата на премиера – следващата седмица или по-точно на 20 февруари. Именно тогава ще видим 75 туристически обиколки, всяка продължаваща между 5 и 25 минути.

Те ще са разделени в пет основни категории. Основната е самият Египет – географията и дивите животни на страната. В отделна категория влизат Пирамидите – вероятно първото нещо, което научаваме относно Египет още като деца. Друга категория ще е посветена на културата и обичаите на древните жители на страната.

Освен това ще има теми и за влиянията на гърците – особено покрай Александрия, а също и римляните.

Общо взето режимът звучи доста интересно – най-вече защото е в духа на първите Assassin’s Creed игри, които постоянно ни разкриваха любопитни факти за ерата, в която се развиваше действието. Хубаво е също, че добавката ще е напълно безплатна за всички собственици на Assassin’s Creed Origins.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл