hategame logo
Ето го Хенри Кавил като Вещера
пуснато на 31 октомври 2018 от pseto
the_witcher
Първа снимка на Хенри Кавил, превъплътен в ролята на Гералт от The Witcher серията се появи в интернет. Нея можете да видите горе.

Както бихме се уверили ще видим визията на Гералт без врата – тоест не онова от супер популярния The Witcher 3. Сега ще е интересно да видим и някои сцени от сериала, в които да видим и Кавил в действие.

Самата продукция на Netflix вече се снима, след като претърпя кратка драма около ролята на Сири, която можеше да попадне и в чернокожа актриса (или друга от малцинство). Дали заради възмущението сред геймърите или не, все пак бяла и светла актриса се сдоби с ролята.

Продукцията ще е готова по някое време през 2019 година.

the_witcher

Коментари
The_Doctor46 avatar
The_Doctor46
31 октомври 2018
Малко "сълзлив" ми се вижда.
sauron93 avatar
sauron93
31 октомври 2018
Снимката е тъмна и подлъгва малко че няма да изглежда ,ама нека видим крайният продук. Ще е добре да си пусне и брада че ми изглежда като жена в този вид. Сири черна или бяла нарочно създадена драма,за популярност. Както беше с играта хатред,светът нямаше да знае че съществува ако не беше драмата с стийм.
The_Doctor46 avatar
The_Doctor46
31 октомври 2018
Да,това,че искаха да я направят черна или азиатка е голяма простотия.Ама нали трябва да покажем колко сме "либерални","толерантни"и тн.
lyubohar avatar
lyubohar
01 ноември 2018
Цялото това мрънкане срещу черна Сири за игра, в която расизмът и ксенофобията са основни теми, е меко казано иронично
nightwarrior avatar
nightwarrior
31 октомври 2018
В книгите героят Гералт беше казал, че мрази брадите, а Кавил каза, че искал да се придържат към персонажа от книгите. Тъй че брада е мнооого малко вероятна. На мен също ми се щеше да е с брада.
vldir avatar
vldir
01 ноември 2018
В играта може да си с брада или без. Явно през епизодите ще му порасте.
KKND avatar
KKND
31 октомври 2018
В първия момент ми запрлича на Кристоф Ламбер - Райдер от Смъртоносна Битка
rosniak avatar
rosniak
01 ноември 2018
Че ще му дам шанс, ще му дам. Но.......
lyubohar avatar
lyubohar
01 ноември 2018
Нали ревахте за "коректни" образи. Те ви сега хубав бял актьор като от Twilight. Ако бяха решили Гералт да е жена, черна, транссексуална - по-добре щеше да е от това...
BundyBari avatar
BundyBari
01 ноември 2018
Какъвто и да е сериала, героите, сценария, ефектите, рейтинга му в IMDB и т.н, ако накара още хора да прочетат книгите, за мен ще значи успех. В момента съм на 6-та част и много се радвам, че започнах поредицата. Всичко вече сме го гледали/играли/чели ... елфи, магове, чудовища и тн, но социално значимите и дори на моменти иронизирани и пародийни теми, актуални както преди 200 год. така и в 21-век маскирани с фентъзи приоми са страхотни. Книгата те кара да мислиш за реалността, а не да избягаш от нея в измислен фентъзи свят и това за мен е уникалното
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл