hategame logo
Вече се готви трети сезон на The Witcher
пуснато на 05 октомври 2020 от pseto
the witcher 3 season 2
Вече се планира трети сезон на сериала The Witcher, макар и все още да не е завършен втория. Това научаваме от появили се в интернет информации. Те идват от страницата на сериала в сайта на американската Гилдия на сценаристите.

В нея се споменава, че Лорън Хисрич ще е изпълнителен продуцент на трети сезон на The Witcher, който трябва да бъде сниман между 2020-2021 година. Това всъщност е всичко ново, което научаваме, но все пак е интересен детайл – най-вече защото става ясно, че явно Netflix вече са дали зелена светлина за продължение.

Обикновено нови сезони се одобряват, след като се види как са били приети настоящите. Но явно Netflix са сигурни, че Вещера ще бъде успешен и във втория си сезон.

Що се отнася до него, в момента бива приключвана неговата постпродукция. Очаква се сериите да видим по някое време през 2021 година, но кога точно – не е обявено. Може би в началото на годината? Втория сезон по план трябваше да излезе тази година, но COVID-19 го забави.

Макар и снимките на третия сезон да са планирани за края на тази и следващата година, то като сметнем постпродукцията, то вероятно ще можем да го видим през 2022-а. Но дали пък Netflix няма да ни изненадат с два сезона догодина – един в началото на 2021-а и един в края? Е, това звучи доста малко вероятно.

Освен информацията за трети сезон – която все още не е потвърдена, виждаме и нещо официално – кадър от втория сезон и начина, по който ще изглежда Гералт в него.

Коментари
HighFist avatar
HighFist
05 октомври 2020
Поздравления за актьора на снимката. Изиграл е игрите, прочел е книгите и се е постарал максимално да се превъплъти в ролята.
Rostik79 avatar
Rostik79
06 октомври 2020
Стрийминг услугите сега могат преспокойно да си готвят следващ сезон на който и да е сериал с локдауна на игралното кино и затворените киносалони. Очертава се май за по-дълго време, отколкото очаквахме.
Сега и ДЮН отложиха за 2021 (и то за края на 2021-ва, дейба!).
Така че каквото излезе по стрийма, това ще се гледа.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл